TORNAR

Alumnes i professors de La Teneria d’Igualada visiten l’empresa Mahou-San Miguel de Lleida

El passat divendres 12 de novembre van anar d’excursió a l'empresa cervesera

Empresa
Diumenge, 21 novembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A dos quarts de nou tothom va començar arribar al punt de sortida, a la Teneria d’Igualada. Tots els alumnes i els tres professors amb moltes ganes d’aprendre moltes coses vam pujar a l’autobús direcció a Lleida.

Els estudiants de l Teneria durant l'excursió a l'empresa cervesera

Un cop arribats, l’autocar ens va deixar a les portes de l’empresa. Allà ens va atendre la Mireia que va ser la nostra guia durant la visita. Primer vam fer un recorregut per la història de la cervesa i de la companyia Mahou-San Miguel tot veient un vídeo molt ben documentat. Ens van explicar que la cervesa és una beguda que es fabrica des de fa una bona colla d’anys: a l’any 6000 aC ja s’esmenta en algun document. No va ser, per això, fins a finals del segle XVI que es van instal·lar les primeres fàbriques cerveseres a Espanya.

També ens van explicar el funcionament de tota la planta, indicant a cada lloc què s’estava fent. Vam veure pas a pas la fabricació d'aquest líquid daurat, i una cosa que ens va fascinar a tots va ser el procés d'envasament. Es nota que és una fàbrica que genera quantitats importants de cervesa.

En acabar la visita vam poder tastar diferents sabors de cervesa que produeixen: negra, amb llimona, amb poma, selecta...

Va ser un matí molt aprofitat, vam conèixer aquest món i vam tornar amb moltes ganes de preparar i fer una altra excursió.

La Teneria d’Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.