//Plugins sense CDN ?>
Fira Igualada ha fet un balanç molt positiu de la primera edició de la fira DeGustAnoia, que va tenir lloc el passat dimarts 18 d'abril a l'Escorxador d'Igualada. Uns 300 professionals de l'alimentació i la restauració de la comarca van participar en aquesta fira exclusivament professional, que va oferir als expositors un espai per a crear negocis al voltant dels productes de proximitat de l'Anoia.
La fira, organitzada per Fira Igualada amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada, va comptar amb una vintena d'expositors de l'Anoia, que van mostrar el seu producte davant dels visitants en estands fets amb material sostenible. A més, hi havia un espai destinat a networking i un altre per a tastos, on van tenir lloc diverses cates, tastos i showcookings amb la participació d'un centenar de persones.
Segons el president de Fira d'Igualada, Magí Senserrich, "per arrencar fires noves cal molt compromís i esforç per part dels expositors, i tots en fan un balanç molt positiu ja que hem aconseguit atraure el visitant de qualitat que buscàvem". Senserrich va assegurar que Fira Igualada té voluntat de repetir aquesta experiència en el futur.
Pel que fa als expositors presents a DeGustAnoia, es va comptar amb la participació de cellers, productors de llegums i oli, cerveseres artesanes, empreses de plats preparats i distribuïdors de vins, entre d'altres. Els visitants van ser principalment professionals de la restauració, l'hostaleria i representants de supermercats i cuines de residències i escoles, que van conèixer nou producte de proximitat que podran introduir als seus menús o punts de venda.
En general, la fira va ser valorada positivament pels organitzadors i els expositors, i va demostrar que el sector alimentari de l'Anoia és viu i té potencial per créixer en el futur.