TORNAR

El Consell Comarcal reuneix als ajuntaments participants en el programa 'Treball i Formació' per a impulsar la seva millora

Empresa
Dijous, 15 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

La trobada va reunir alcaldes, alcaldesses, personal tècnic i regidors dels departaments de Promoció Econòmica, així com caps de brigada dels ens participants. Durant la trobada, es van compartir dubtes, es van generar espais de reflexió i es van recollir propostes i suggeriments per a futures millores, tot reconeixent els èxits ja aconseguits i valorant el compromís de tots els implicats.

Durant finals de gener i principis d'aquest mes de febrer, el Consell Comarcal de l’Anoia (CCA) va ser l'amfitrió d'una trobada amb els ajuntaments de la comarca, participants destacats del Programa Treball i Formació. L'objectiu principal era millorar la coordinació i els canals de comunicació entre els Ajuntaments, el Consell Comarcal i els participants del programa, garantint una millor eficiència en el desenvolupament dels projectes.

 Aquest programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, té com a objectiu principal la millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment aquelles amb més dificultats d'accés al mercat laboral. Amb una combinació d'actuacions de contractació laboral, formació i acompanyament, aquest programa ha estat una font d'oportunitats per a diversos col·lectius. El CCA participa en les línies ACOL, Joves Tutelats i extutelats, PANP, MG52, PRGC i DONA, tots ells participants actius al Consell Comarcal.

El conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia, Josep Lluís Gorgori, ha explicat que “el programa Treball i Formació ha estat una eina essencial durant anys, amb una excel·lent valoració per part dels beneficiaris i els ajuntaments. No obstant això, la necessitat d'establir un espai comú per compartir experiències i identificar àrees de millora ha estat crucial per al seu continu èxit i l'impacte positiu que té en la comarca.

Així, el Consell Comarcal de l'Anoia reafirma el seu compromís amb la promoció de l'ocupació i la millora de les condicions laborals a través de la col·laboració i el diàleg entre institucions i participants del Programa Treball i Formació”.

 

 

 

 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.