TORNAR

La convocatòria de subvencions per les empreses d'Igualada ja està oberta

Aquest any, es disposa amb un pressupost total de 110.000€ a repartir fins al 15 de setembre

Empresa
Dijous, 6 juliol 2023. 19:48. Redacció AnoiaDiari.

Ja estan obertes les convocatòries de subvencions per les empreses d'Igualada i no es tancaran fins al 15 de setembre.

Entre les novetats d'any hi ha "la línia que subvenciona renovacions globals de comerços i serveis o també exteriors i d'il·luminació Igualada".

Fins al 15 de setembre es poden presentar les sol·licituds per demanar les subvencions per a empreses que atorga l'Ajuntament d'Igualada.

El tràmit pot fer-se en línia a través del portal de tràmits de l'Ajuntament d'Igualada: https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=244 

Com en els anys anteriors, les subvencions d'aquest 2023 també s'han dividit en tres línies, amb importants canvis en la tercera categoria que aposta per una renovació d'establiments i millora en l'eficiència energètica i la il·luminació.

Així, la Línia C incorpora dos objectius específics subvencionables: d'una banda, la renovació exterior dels establiments comercials i de serveis que incloguin projecte d'il·luminació, i, d'altra banda, la renovació global de l'establiment comercial o de serveis.

Les altres dues línies segueixen la filosofia de convocatòries anteriors, d'ajudar a la creació de noves empreses i promoure la realització de plans estratègics en la seva reorientació de l'activitat empresarial. L'import total destinat a les subvencions per aquest any és de 110.000 €, distribuïts de la manera següent:
- Línia A: subvencions per a empreses de creació recent, un pressupost de 30.000 €
- Línia B: subvencions per ajudar les empreses a la realització de plans estratègics en el seu procés de reorientació de l'activitat empresarial, que compta amb un pressupost de 40.000 €
- Línia C: subvencions per ajudar als establiments comercials i de serveis a la millora dels seus establiments amb un pressupost total de 40.000 €.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.