//Plugins sense CDN ?>
Dyneke serà present al Fòrum Gastronòmic que se celebrarà aquest cap de setmana a Girona. L'empresa anoienca presenta la seva noca col·lecció de vestuari laboral per al sector de l’hostaleria i la restauració, una col·lecció que té com a imatge el prestigiós xef igualadí David Andrés.
Després del gran èxit aconseguit a Coruña i a Barcelona, la ciutat de Girona acull una nova edició del Fòrum Gastronòmic. Del 19 al 21 de novembre el Palau de Congressos i el Palau de Fires seran de nou l’escenari de l’esdeveniment enogastronòmic de referència. El fòrum és el millor aparador per a reconegudes empreses dels sectors de la distribució, la producció d’aliments i begudes, el foodservice o l’equipament i la maquinària, entre d’altres, juntament amb un atractiu i ampli programa d’activitats protagonitzades per destacats cuiners. El Fòrum Gastronòmic serà un cop més una cita obligada per als professionals i també per al públic gourmet. El Fòrum disposarà d’espais pensats únicament per a ells on podran donar a conèixer els seus productes i fer-ne promoció.
En un d'aquests espais hi trobarem Dyneke, l'empresa anoienca que treballa des de fa temps en la seva linia d’hostaleria amb productes d’excel.lent qualitat i disseny, incorporant al seu vestuari nous teixits tècnics. El podem visitar a l'estand 303 del Fòrum Gastronòmic Girona, al Palau de Fires, al Passeig de la Devesa, 35 de Girona.
Dyneke hi presentarà la seva nova col.lecció de vestuari laboral per al sector de l’hostaleria i la restauració, una col·lecció que té com a imatge David Andrés, xef del restaurant Somiatruites d'Igualada i Cap de cuina del Restaurant Àbac, de Barcelona.