TORNAR

Èxit de la segona edició de la Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès

La trobada va acollir a una seixantena d’assistents i es va celebrar al Museu Molí Paperer de Capellades

Empresa
Dimarts, 21 maig 2024. 12:33. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El Museu Molí Paperer de Capellades va acollir amb èxit la segona Trobada Triangular d’Empresàries i Directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, organitzada per UEA Inquieta i que va comptar amb la col·laboració de les comissions ACEB Suma i Dones d’Empresa.

Aquesta trobada triangular va comptar amb la participació d’una seixantena d’assistents, amb l’objectiu d’establir relacions de negoci i/o vincles de col·laboració entre les professionals dels diferents territoris. En aquest sentit, van desenvolupar-se tot un seguit de dinàmiques per facilitar l’establiment i el contacte entre les persones participants a la jornada.

 

La Trobada Triangular va arrencar amb la benvinguda per part de la comissió amfitriona, UEA Inquieta, i tot seguit, les representants de les diverses comissions també s’hi afegiren per tal de donar a conèixer els objectius i accions de les respectives comissions respecte el teixit empresarial femení dels seus territoris.

Amb l’objectiu de ser una trobada distesa i amena, va tenir lloc una activitat per trencar el gel: un taller basat en una dinàmica sobre com fer un elevator pitch. Aquesta acció va permetre posar en pràctica per tal que les assistents es presentessin elles mateixes, professionalment i empresarialment, davant la resta de participants.

La trobada triangular va continuar amb un brunch a peu dret per tal de facilitar l’intercanvi d’impressions i la realització de relacions professionals. I va finalitzar amb una visita al Museu Molí Paperer de Capellades i un taller de paper per tal de conèixer aquesta activitat econòmica i empresarial tan arrelada i representativa a la comarca, amb gairebé mil anys d’història. 

Aquesta trobada triangular va ser possible gràcies al patrocini de Servisimó, Zona Sportiva Empresarial i Semat Data; a la col·laboració del Museu Molí Paperer de Capellades, Express Yourselfi -escola d’oratòriai AC Disseny; i al suport de l’Ajuntament de Capellades, l’Ajuntament d’Igualada i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.