TORNAR
PUBLICITAT

La Generalitat reconeix l'Escola Pia d'Igualada "pel seu projecte d'innovació pedagògica"

El projecte SUMMEM es basa en desenvolupar l’aprenentage cooperatiu i interdisciplinar

ensenyament
Divendres, 8 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des de fa dos cursos, l'Escola Pia d'Igualada aplica el projecte educatiu SUMMEM. Ara, el centre es veu reconegut per la Generalitat de Catalunya, com a "centre educatiu consolidat i reconegut pel seu projecte d'innovació pedagògica".

PUBLICITAT

L'escola situada a la Plaça Castells rebia aquesta setmana el reconeixement del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Des de la conselleria es vol ressaltar l'esforç en matèria d'innovació pedagògica de l'Escola Pia d'Igualada. Es reconeix la implantació i resultats del projecte SUMMEM, una iniciativa, que aplega a més de 3.000 nenes i nens als 20 centres de l'Escola Pia, i que segons el centre "és el projecte pedagògic renovador amb més alumnes a Catalunya". El SUMMEM estableix un aprenentatge "interdisciplinari, per competències i cooperatiu, que prepara per la vida real".

L'Escola Pia d'Igualada va engegar el 2016-17 la seva implementació, en dos cursos. El 2020-2021 es vol tenir completada la seva aplicació a tot el centre, amb més d'un miler d'alumnes. Aquest projecte vol donar respostes educatives reals "als reptes de la societat del segle XXI fent una escola adequada a les necessitats dels infants i joves, trencant motlles". SUMMEM posa l'accent en l'"aprenentatge interdisciplinar, contextualitzat, per competències, amb un treball d'actituds i d'habilitats i fomentant l'aprenentatge cooperatiu".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.