TORNAR

S'obre el termini per sol·licitar les ajudes per al transport a Capellades

Adreçades als joves que cursen estudis postobligatoris fora de Capellades,

ensenyament
Dilluns, 25 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'avui i fins al 15 de novembre, els joves capelladins poden sol·licitar les ajudes al transport que atorga l'Ajuntament de Capellades per als joves que cursen estudis postobligatoris fora de Capellades, que no s'ofereixen a la vila: batxillerats de modalitats especials, cicles de formació professional (grau mitjà i grau superior), estudis musicals i/o artístics i graus universitaris.

PUBLICITAT

Els requisits per a sol·licitar-ho són estar empadronat a Capellades des de l'inici del curs acadèmic, tenir entre 17 i 25 anys, estar matriculat/da, com a mínim, del 50% de les assignatures o crèdits del curs i no estar en possessió de titulacions acadèmiques d'un nivell superior a la dels estudis per als quals se sol·licita la beca.

El

Cal portar a l'Ajuntament la documentació necessària, que es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Capellades. Només cal destacar que la instància genèrica, el volant de convivència i la declaració de responsabilitat (Annex 1 de les bases), es pot demanar directament a l'Ajuntament de Capellades, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà que obre de dilluns a divendres de 9 a 15 h.

Les llistes provisionals amb els sol·licitants sortiran el 18 de novembre i les definitives, el dia 23.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.