TORNAR

El restaurant L'Atelier atreu 4.500 persones en el seu primer any

Una iniciativa de l’Escola Pia al Centre de Serveis de Vilanova

ensenyament
Divendres, 20 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El restaurant, iniciativa de l'Escola Pia d'Igualada amb la Fundació Taleia, ja té un any de vida. L'establiment,  obert de dilluns a divendres, de 8 a 17 hores, amb plats de qualitat, de proximitat, variats i especials, és al Centre de Serveis de Vilanova. Hi treballen antics alumnes i alumnes de Formació Professional de Cuina i Serveis de l'Escola Pia d'Igualada. Al capdavant d'aquest projecte, hi ha professors de cuina i serveis i una dietista que garanteixen la qualitat del producte i els processos.

L'Atelier-Restaurant Pedagògic ha atès en el seu primer any de funcionament  més de 4.500 persones. Durant aquest període alguns dels alumnes que hi prenen part 
han trobat la seva vocació en el sector de l'hosteleria i han continuant formant-se en aquest àmbit. L'Atelier és una iniciativa sense afany de lucre que dóna l'oportunitat
als joves d'aprendre, créixer i obrir-se un futur laboral, i als comensals la possibilitat de ser partíceps d'aquest procés.

Al restaurant hi treballen antics alumnes i alumnes de Formació Professional de Cuina i Serveis de l'Escola Pia d'Igualada, dirigits per professors de cuina i serveis i una dietista que garanteixen la qualitat del producte i els processos. En aquest sentit, durant aquest any la Generalitat de Catalunya ha reconegut la qualitat de l'establiment amb l'acreditació Amed, que promou l'alimentació mediterrània.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.