//Plugins sense CDN ?>
El restaurant, iniciativa de l'Escola Pia d'Igualada amb la Fundació Taleia, ja té un any de vida. L'establiment, obert de dilluns a divendres, de 8 a 17 hores, amb plats de qualitat, de proximitat, variats i especials, és al Centre de Serveis de Vilanova. Hi treballen antics alumnes i alumnes de Formació Professional de Cuina i Serveis de l'Escola Pia d'Igualada. Al capdavant d'aquest projecte, hi ha professors de cuina i serveis i una dietista que garanteixen la qualitat del producte i els processos.
L'Atelier-Restaurant Pedagògic ha atès en el seu primer any de funcionament més de 4.500 persones. Durant aquest període alguns dels alumnes que hi prenen part
han trobat la seva vocació en el sector de l'hosteleria i han continuant formant-se en aquest àmbit. L'Atelier és una iniciativa sense afany de lucre que dóna l'oportunitat
als joves d'aprendre, créixer i obrir-se un futur laboral, i als comensals la possibilitat de ser partíceps d'aquest procés.
Al restaurant hi treballen antics alumnes i alumnes de Formació Professional de Cuina i Serveis de l'Escola Pia d'Igualada, dirigits per professors de cuina i serveis i una dietista que garanteixen la qualitat del producte i els processos. En aquest sentit, durant aquest any la Generalitat de Catalunya ha reconegut la qualitat de l'establiment amb l'acreditació Amed, que promou l'alimentació mediterrània.