TORNAR

La segona setmana de curs acaba amb dos grups confinats a l'Anoia

ensenyament
Divendres, 25 setembre 2020. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Hi ha casos aïllats a alguns centres, però només dos grups a Igualada i Piera confinats. Abans que comencés el curs, a Igualada hi va haver un cas d'un positiu en una llar d'infants, però la resta del grup i educadores va donar negatiu.

Segons el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, hi ha dos grups a tota la comarca confinats com a prevenció per a la COVID-19. Són a Igualada i Piera. En el cas d'Igualada és a l'Escola Àuria, des del dimarts 22, quan es va detectar un positiu entre l'alumnat. A Piera, és a l'Institut-Escola, des del dimecres 16 de setembre. En el cas de Capellades, no hi ha cap grup tancat ni cap positiu, però al Marqués de la Pobla hi ha cinc persones confinades: quatre alumnes i un membre del personal.

Fonts del Departament indiquen que en el cas d'Àuria hi ha un grup confinat, amb 26 alumnes confinats, quatre docents i PAS i dues persones més externes. A Piera, segons la Generalitat, hi ha el grup confinat a l'Institut Escola. A altres poblacions, destaquen els cinc casos esmentats de Capellades.

789 grups escolars confinats per un positiu a Catalunya

Els dos grups de l'Anoia són part dels 789 grups escolars confinats per un positiu de covid-19 al conjunt del país, 95 més que els declarats dijous, segons dades del Departament d'Educació. En total, als centres educatius de Catalunya s'han detectat 1.504 casos positius (1.314 alumnes, 181 docents i personal administratiu i nou entre personal extern).

Pel que fa als confinats, n'hi ha un total de 16.408 (15.114 alumnes, 1.127 docents i personal d'administració i 167 personal extern).

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.