TORNAR

Albert Corcelles: “Amb Silence fem un pas endavant cap a la mobilitat sostenible a la nostra ciutat. El canvi és més a prop”

Parlem amb Albert Corcelles, corresponsable de Silence Igualada

Empresa
Dijous, 9 juny 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Què us ha impulsat a ortar la marca Silnce, capdavantera en mobilitat urbana sostenible, a Igualada?

Avui dia, la fabricació de vehicles de combustió produeix un impacte molt important en la salut i en el nostre entorn. Davant això, Silence és una marca catalana de fabricació 100% elèctrica i sostenible.

I 100% catalana

Sí, Silence dissenya i fabrica tots els seus productes a Catalunya. Tenen la fàbrica i el centre d’I+D a Barcelona. Voldria destacar, també, que tenen tecnologia pròpia; això és molt rellevant, i més ara, en aquest món tan globalitzat en què vivim, ja que els temps d’espera per rebre els vehicles, materials o peces de recanvis, Silence ens facilita molt la feina i això és molt satisfactori per als nostres clients.

Una marca catalana que s’ha estès arreu del món

Silence ha demostrat, els darrers anys, que és una marca amb una gran expansió internacional, tant per la qualitat dels productes com en l’àmbit de l’eficiència energètica.

Quins models de vehicles elèctrics podem veure –i provar– a Silence Igualada?

Actualment, Silence té quatre models de motos, totes elles 100% elèctriques. La S01 és per a particulars. És una moto estèticament molt atractiva i plenament connectada al mòbil. Les aplicacions dissenyades per Silence ofereixen una total connectivitat i múltiples avantatges: pots saber on tens la moto, pots obrir el seient amb el telèfon, pots conèixer en tot moment l’autonomia i la temperatura de la bateria i pots arrencar la moto a distància per sil vols compartir-la amb algú.

La S02 s’adreça a especialment a empreses. No és tan atractiva com la S01, però el preu és molt més agressiu. També està connectada a través d’aplicacions, un aspecte que és molt important perquè les empreses puguin conèixer a l’instant la ubicació de les motos.

D’altra banda, a finals d’anys sortirà l’S04, el primer cotxe biplaça 100% elèctric, amb una autonomia de 150 quilòmetres.

Un dels grans avantatges que tenen les motos Silence és la seva bateria

Sí, és una bateria dissenyada i fabricada per Silence. És extraïble, com un tròlei, i pot funcionar en qualsevol dels vehicles de la marca. I ara, com a gran novetat, Silence ofereix un sistema de subscripció de les bateries.

El cost d’una bateria podia ser, fins ara, un fre per a la gent que volia fer el pas cap al vehicle elèctric

El cost d’una bateria és, aproximadament, la meitat del cost total de la moto. Amb aquest innovador sistema, anomenat BaaS, Silence allibera al comprador, si ho prefereix, del cost de la bateria i, a canvi, a través d’aquesta subscripció, el client pot adquirir la moto a meitat de preu i pagarà una quota mensual, a partir de 15 euros, en funció de l’ús que es faci de la bateria.

Ja sigui pels preus com per les despeses en manteniment, ja que a part dels pneumàtics i els frens no requereixen el manteniment dels vehicles de combustió. 

A part dels beneficis que aporten al conductor, les motos Silence també són beneficioses per al nostre entorn?

Per al 2025 s’han marcat unes rebaixes d’emissions a les ciutats de més de 20.000 habitants i per això nosaltres ens estem avançant per afavorir el canvi cap a la mobilitat urbana sostenible. Aquests canvis que s’estan produint arreu, també s’han de fer en la mobilitat de les persones, no només en les grans ciutats sinó també en ciutats mitjanes com Igualada, que hem de cuidar. Volem que la nostra ciutat sigui més ecològica, sense contaminació. Amb Silence fem un pas més endavant per fer el canvi del vehicle de combustió al vehicle elèctric i avançar cap a la mobilitat sostenible. Amb Silence, el canvi és cada vegada més a prop.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic