TORNAR

Escala Solar: implantació de projectes fotovoltaics claus en mà

Empresa
Dilluns, 27 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’enginyeria especialitzada al sector solar,  l’alta exigència en matèria de seguretat i salut en el treball, la transparència i proximitat, són el valor afegit de l’empresa especialitzada en energia fotovoltaica.

ESPAI PATROCINAT

 

Les energies renovables i l’autoconsum forment part de la realitat de la nostra societat. Com plantegeu a Escala Solar el desenvolupament d’aquests projectes?

Plantegem l’energia fotovoltaica com una especialització dins de la branca de les energies renovables, ja que és un sector molt canviant que no permet distraccions ni legals ni tècniques. Preferim centrar esforços a oferir projectes rigorosos i amb un tracte personalitzat a plantejar diferents productes que ens aboquin a descuidar el centre de la nostra empresa. Per tant, ens dediquem íntegrament i de forma totalment especialitzada a la implantació de projectes fotovoltaics claus en mà.

A quins sectors esteu presents?

Donat que som una empresa especialitzada només en energia fotovoltaica estem presents a tots els sectors, tant per grans, mitjanes o petites indústries, com pel sector agrari o els habitatges...

Aportem solucions amb la modalitat d’autoconsum, però també dissenyem i instal·lem sistemes aïllats així com dissenyem, desenvolupem, construïm i mantenim parcs de generació. Estem presents a totes les fases dels projectes, realitzem el disseny, la legalització, la instal·lació, la direcció d’obra i el manteniment durant tota la vida del projecte.

Quin és el vostre equip humà?

Som un equip d’uns 15 professionals directes amb una llarga trajectòria, amb més de deu anys d’experiència en el sector de les energies renovables.  Al moment de la instal·lació entra en joc el nostre equip d’enginyers, tècnics i instal·ladors que projecten, coordinen i executen les instal·lacions i tots els treballs en matèria de seguretat i salut necessaris, com si el projecte fos a casa nostra.

Què destacaries de l’empresa?

Les claus de la nostra empresa són: l’enginyeria especialitzada al sector solar,  l’alta exigència en matèria de seguretat i salut en el treball i la nostra transparència i proximitat, les quals ens permeten diferenciar-nos dins del sector, ja que ens garanteixen obtenir uns bons resultats en totes les fases i tractar els temes sempre des d’un vessant tècnic i ètic.

Podries indicar alguns dels projectes que heu fet?

De forma setmanal instal·lem aproximadament 3-4 projectes d’autoconsum en habitatges unifamiliars a la província de Lleida i Barcelona principalment, aquest any finalitzarem amb més de 50 instal·lacions realitzades en habitatges. Actualment estem construint un parc de generació fotovoltaic de 10 MW fora de la nostra comunitat i com a projectes destacables d’autoconsum a la indústria hem dut a terme diferents projectes d’entre 100 kW i fins a 3 MW a diferents indústries.

Què opineu del model energètic actual?

Estem en una fase de transició profunda, s’han fet canvis importants des del govern central amb la normativa i promoció de l’autoconsum que penso van en la bona direcció, però cal més aportació per part dels governs i de les administracions per fer que aquesta transició sigui més ràpida, amb més actius a l’administració per donar sortida als expedients, normatives que apliquin canvis al model de cassació de l’energia al mercat majorista i facilitin la implantació de renovables a les teulades sense tantes limitacions (d’injecció a la xarxa per exemple), no tenim temps per perdre. A Catalunya també ens cal una normativa clara i favorable per la generació d’energia, no té sentit que sigui tan complicat generar energia neta des d’un parc fotovoltaic, però sí que es permeti transportar km de línies elèctriques des d’altres comunitats fins a subestacions del nostre territori per injectar energia renovable... 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic