TORNAR

Glòria López: “L’anglès és imprescindible per viatjar, comunicar-nos, treballar...”

Entrevista a Glòria López, professora del curs d’anglès de CEINA

ensenyament
Dijous, 1 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Formada en traducció i interpretació, Glòria López fa 10 anys que imparteix classes d’anglès per a alumnes de totes les edats. A CEINA ofereix classes adaptades a diferents nivells amb l’objectiu final de que els seus alumnes puguin comunicar-se amb seguretat en aquesta llengua que ja és imprescindible conèixer a dia d’avui.

Glòria López

L’anglès avui és imprescindible, tant a nivell personal com laboral...

L’anglès és imprescindible perquè ens agrada viatjar, ens agrada comunicar-nos, el fem servir a la feina... Hi ha molts mitjans que ens permeten comunicar-nos com un indi, com el Google Translate, però et sents més segur quan el coneixement el tens tu. 

Quin nivell d’anglès obtindran les persones que vinguin a fer el curs d’anglès a CEINA?

Des de CEINA oferim els nivells A1, A2, B1, B2. Les persones que no saben gens d’anglès comencen per l’A1, que seria un nivell per a principiants. L’A2 és l’elemental, en aquest ja comencem a parlar en present, passat i futur... L’A2 et deixa bastant preparat per moure’t pel món. El B1 és l’intermig, ja es poden expressar coses amb més complexitat. I el B2 és un intermig-alt, aquí l’estudiant pot expressar-se amb formules complexes, és una manera de consolidar tots els coneixements previs. El B2 dona agilitat, seguretat...

Com poden saber els estudiants a quin nivell s’han de matricular?

Fem una prova de nivell que ajuda una mica a saber com va cada alumne. Sempre es recomana començar pel nivell més còmode per l’estudiant, perquè així podrà agafar més embranzida.

Quina és la metodologia de treball?

El més important a tots els cursos és que parlem en anglès des del primer dia i anem preparant a l’alumne perquè es pugui presentar a un examen oficial al final del curs, donant totes les eines perquè treballin les competències bàsiques: expressió escrita i expressió oral, comprensió escrita i comprensió oral. En funció de la demanda del grup es pot incidir més en alguna d’aquestes competències, com l’expressió oral, per exemple.

Quin és el perfil d’estudiant?

Son alumnes majors d’edat i un grup pot anar des d’estudiants amb 18 anys fins a avançades edats. Normalment el fet de que treballin juntes diferents generacions aporta molt valor a les relacions humanes que es van coent al grup. És molt maco perquè uns aprenen dels altres.

Com et pot beneficiar aquest curs a nivell laboral?

Al final de cada curs els alumnes poden accedir a un examen oficial, se’ls hi dona una certificat conforme han assolit el nivell. Aquest certificat sempre és positiu. Però més enllà de l’aprenentatge de l’idioma, el curs també serveix per agilitzar competències que ja tenim: l’habilitat de comunicar-nos, el treball en equip, la resolució de problemes, l’ús d’eines informàtiques, l’autoavaluació i l’autoexigència...

Per més informació d’aquest curs i preinscripcions, cliqueu aquest enllaç.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic