TORNAR
PUBLICITAT

Mohammed El Yaagoubi: “Comencem amb els mateixos punts que els altres equips i a partir d’aquí, anirem amb la màxima ambició possible”

“Moha” dirigirà el CF Igualada a Tercera Divisió després d’11 anys

esports
Divendres, 9 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

 

Mohammed El Yaagoubi “Moha” veu l’ascens a Tercera Divisió com el fruit del projecte esportiu dels darrers anys, l’esforç de l’equip i la constància d’un club que “intenta fer les coses de la millor manera”. Després d’11 anys, el CF Igualada arrencarà de nou la temporada a Tercera Divisió i ho farà com a visitant del Santfeliuenc FC durant la primera jornada del torneig regular, el dissabte 31 d’agost a Les Grases.

 

On era el dia que el Prat va guanyar la promoció? Contemplava aquesta possibilitat?
Suposo que estava com la gran majoria de gent i afició del club, veient el partit per la televisió i esperant que el Prat aprofités l’oportunitat de pujar.

Com ha canviat la percepció i el projecte que tenia de cara a la temporada vinent, el fet de ser a Tercera?
Per part meva no ha canviat. Quan vam arribar, l’objectiu principal era fer un bon futbol, intentar agradar a la gent i que la ciutat tingués un club que fos a Primera Catalana o Tercera Divisió, es parlés bé d’ell. Crec que l’objectiu s’està marcant i penso que hem d’estar preparats per donar el màxim de nosaltres mateixos.

A més d'entrenador, també treballa en el programa formatiu del CF Igualada. Quins criteris aplica a les diferents categories?
La idea futbolística de joc és la mateixa. L’únic que canvia és que a un nen petit de vuit anys, com a exigència futbolística no li demanaràs una serie de coses que li pots demanar a un adult, ja sigui per coneixement, estat físic i mental. Què vull dir amb això? L’idea del club és començar a partir de la pilota i jo sempre he entès el futbol a partir de la pilota. Des d’Escoleta fins a juvenil, intentant avançar en l’aprenentatge. Des dels més petits que tenen una concepció més individual, fins als més grans que han d’associar-se més en el col·lectiu i entendre aspectes tècnics.Com s'ha trobat treballant a l'Igualada aquest primer any?
Molt bé! M’he trobat un club que està fent les coses molt bé i estic molt agraït, pel tracte que ens han donat a mi i al meu excompany Gerard, que ha fet un gran treball amb nosaltres. Només tinc paraules d’agraïment, perquè es tracta d’un club que intenta fer les coses de la millor manera, sempre mirant el costat bo pel global. Des de dins, la implicació de totes les persones que estan dins del club és de lloar.

Quines diferències a nivell de joc i d'exigència competitiva hi ha entre la Primera Catalana i la Tercera Divisió? S'haurà de treballar més la base física?
Com he dit abans, partim de la pilota. El joc t’ho dóna tot. Ser més resistents, ser més forts, psicològicament també, ja que l’aspecte emocional i sentimental també afecta. I això t’ho dona el joc. Jo sóc partidari de relacionar l’equip mitjançant el joc. I cada dia dedicar-lo a diferents aspectes com el tècnic, tàctic, comunicatiu... Nosaltres ho treballem tot, no específicament el físic.

I què haurà de canviar l'Igualada per poder-se mantenir a Tercera?
No ser si hauré de canviar alguna cosa. Hem de començar amb la màxima il·lusió. Comencem amb els mateixos punts que els altres equips i a partir d’aquí, anirem amb la màxima ambició possible. Preparar-nos el millor possible perquè pel dia del Santfeliuenc poder resoldre el partit de la millor manera possible, sabent que serà molt complicat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic