Dilluns, 23 febrer 2009. 15:21. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dissabte dia 21 de Febrer es va celebrar al pavelló de can passanals a Sta. Margarida de Montbui la 1ª fase del jocs escolars de gimnàstica rítmica, on van tenir un paper destacat les gimnastes del club vilanoví San Roque i també la participació de les benjamines del CEIP Marta Mata.

Gimanstes del CEIP Marta Mata

Participació del Club de Rítmica San Roque

Totes las gimnastes presentades pel club rítmica San Roque van fer unes destacades posicions en la categoria benjamí quedant amb empat en el primer lloc de Míriam Exposito, en el setè lloc amb Nayara Gonzalez, desena posició per Núria Garcia, i Cèlia Ais en mig de la classificació, en la categoria de aleví i en aparell de pilota va queda Nerea Caceres,i Paula Moreno en mans lliures totes dues en quarta posició.

Les puntuació obtingudes a la 1ª jornada s’han de sumar amb las que obtinguin a la 2ª jornada que es celebrarà el dia 14 de març al pavelló de les Comes a Igualada.

San Roque

Participació de les nenes del Marta Mata

En la 1era fase de gimnàstica rítmica comarcal d’aquest dissabte, van participar-hi també les nenes del CEIP Marta Mata. En la categoria benjamí van participar Carlota Cara, Paula Calle i Marina Soriano, i en la Categoria aleví B, Sheyla Laguna y Júlia Muñoz.

Totes elles van fer unes bones actuacions, però cal destacar la 2a posició de Júlia Muñoz i la 3era de Sheyla Laguna.

Diumenge 22 de febrer, també van assistir al trofeu del Barcelonès nord, on van competir Julia Muñoz y Sheyla Laguna en la categoria aleví B, i Nadine Ruiz en la categoria prebenjamí.

En aquesta ocasió també van aconseguir uns bons i merescuts resultats: Nadine Ruiz es va classificar en 3era posició, Sheyla Laguna en 4rt.

Cal destacar el gran esforç de totes aquestes nenes, ja que és el primer any que competeixen.

Les entrenadores Ana Alejandro y Lorena Fernandez volen aprofitar aquestes línies per donar-los l’ enhorabona, y desitjar-los molta sort per a la fase final que es realitzarà el dia 14 de març a Igualada.