Els atletes Albert Moreno i Marta Botsora del CERRR Igualada es proclamen guanyadors a la cursa de Ripollet

De 10 i 5 quilòmetres de distància

Dimecres, 29 agost 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Els atletes Albert Moreno i Marta Botsora del CERRR Igualada es van proclamar guanyadors a la cursa de Ripollet. Una competició que va aplegar més d’un miler de participants i on es podia escollir la distància, 5 o 10 quilòmetres.

Marta Botsora, del CERRR Igualada, a la cursa de Ripollet '12

Albert Moreno, del CERRR Igualada, a la cursa de Ripollet '12

A la cursa de 5 Kms, en representació del CERRR Igualada, hi va córrer Marta Botsora, que amb un temps de 20’01’’ va aconseguir la primera posició absoluta de la cursa i entrà en quinzè lloc absolut. La igualadina va recórrer un circuit marcat per les pujades i baixades, la qual cosa feien força dur el recorregut i dificultava poder assolir bons registres. Malgrat la duresa, Botsora va dominar les seves rivals i va aconseguir guanyar còmodament la prova, amb força distancia sobre les seves perseguidores.

Al mateix temps es va dur a terme la cursa de 10 kms, en el mateix circuit que es disputava la de 5, en aquest cas, però els atletes havien de fer dues voltes. Aquí el dominador de la cursa va ser el corredor Albert Moreno. Des del primer metre va encapçalar la cursa i de forma progressiva es va anar distanciant els seus rivals, fins a l’arribada on es va presentar amb mes de 40 segons d’avantatge, amb un temps final de 32’38’’. És un temps molt bo, ja que l'atleta del CERRR Igualada es troba en plena preparació del campionat mundial de duatló i porta una càrrega de treball important a sobre.

A la cursa també hi va participar Jordi Moreno, que va entrar en el lloc 39 amb un temps de 39’22’’, quedant 3r a la categoria de veterans.