PUBLICITAT

Atletes anoiencs a les 13 curses de la 86.ª Jean Bouin

Dimecres, 2 desembre 2009. 02:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge 29 de novembre s'ha celebrat la vuitanta-sisena edició de la mítica prova d'atletisme Jean Bouin de Barcelona. Uns 8.000 corredors van participar en les 13 carreres de les que va constar el programa de la clàssica barcelonina, la més veterana de l’estat espanyol, que es disputa pels voltants del Parc de Montjuïc amb un circuit força exigent degut a les seves rampes.

Podi d'Anna Bové

En la cursa Internacional absoluta i amb una participació de primer nivell on destacaven la Campiona Mundial Marta Dominguez i altres atletes mundialistes com la Natàlia Rodríguez, també hi prenia part l'atleta del Futbol Club Barcelona Anna Bové.

La prova va ser guanyada per la tarragonina Natalia Rodríguez que s'imposava a la Palentina Marta Domínguez. L'atleta de l'Anoia Anna Bové aconseguí una bona 5ena classificació final millorant així el 6è lloc de l'any passat.

Enguany hi va haver la participació d’un grup d’atletes del C.A.Igualada, dels que van sobresortir les magnífiques posicions assolides per diversos joves atletes com la vilanovina Laura Martínez, 2.ª en Alevins Fem. amb 3’12” entre 155 classificades, a només 2 segons de la guanyadora, i la sensacional actuació de José Manuel Granadero en la prova Sènior Internacional Jean Bouin, entrant l’atleta del C.A. Igualada en una magnífica 13.ª posició amb 31’41” per cobrir els 10.000 m. de cursa, en la que es va impossar l’atleta de kenia Kiprono Menjo amb 29’31”, seguit del blaugrana Pol Guillén, segon amb 29’49”, i era 3.er. Driss Lakhouaja – A.A.Catalunya- amb 29’57”. Granadero es va impossar entre altres a Benito Ojeda –Adidas D.Catalàn – 14.é. amb 31’54”, i a Roger Roca – Strands.com – 15.é. amb 32’14” a la prova Internacional després d’impossar-se en la prova Open a primera hora del matí. José Antonio Fernàndez era 22.é. en aquesta prova, amb 35’22”.

En categ. Juvenil fem. va sobresortir Sheila Avilés, entrant en una gran 4.ª posició l’atleta montbuienca amb 12’33” per cobrir els 3.200 m. de cursa conjunta amb les Júnior femenines, categoría en la que es va classificar en 5.ª posició Wissam El Habboubi, amb un gran registre de 12’16”. Aida Sànchez era 11.ª Juvenil en aquesta mateixa cursa conjunta, amb 17’19”, retirant-se per lesió Gemma Jorba.

Sobresortiren també les actuacions d’Anna Guzmán, 4.ª en Benjamins fem. amb 3’48”, seguida de Marina Abad, 31.ª amb 4’25” en la mateixa cursa sobre 1.050 m..

Diana González era 11.ª en Infantils fem., amb 5’31”, seguida de Joana Guzmán, 25.ª amb 5’49” sobre 1.350 m. de cursa.

Altres destacades actuacions dels anoiencs del CAI foren la 12.ª posició d’Alba Sebrià en Cadets fem. amb 8’59”, seguida de M.ª Teresa Guarro, 33.ª amb 10’08”, sobre 2.300 m. de cursa.

En la prova Juvenil masc. Albert Agut era 13.é. amb 23’58” sobre 6.635 m. de cursa, en la que Ferràn Pau era 19.é. amb 24’46” en el seu debut en la categoría.

En Cadets masc., Daniel Conde era 14.é. amb 9’10”, seguit de Jaume Marín, 26.é. amb 9’45”, Rafael Hompanera 29.é. amb 9’49”, Albert Rovira 46.é. amb 10’23”, Marc Sànchez 52.é. amb 10’43”, i Miquel Del Pozo 65.é. amb 11’33”, sobre 2.850 m. de cursa.

Raimón Rosich era 18.é. en Infantils masc. amb 8’48”, sobre 2.300 m. de cursa.

Pel que fa a la multitudinària prova Open, correguda sobre 10 km. per l’interior de Barcelona, i que va comptar amb el triomf de Roger Roca –Strands.com - amb 31’31” i d’Encarna Nuñez – C.A.Vic –amb 36’10”, cal ressaltar pel que fa als participants del CAI les actuacions del vilanoví Antonio Martínez, 117.é. amb 36’40”, seguit de Toni Vilches, 126.é. amb 36’49”, Rafael Crespo, 182.é. amb 37’43”; 288.é. Daniel Segura amb 38’52”, 301.é Lluis Roca amb 39’05”, 324.é. Magí Senserrich, amb 38’36”, 432.é. Marc Moreno amb 39’35”, 513.é. Ricard Solé amb 40’37”, 624.é. Victor Gutierrez amb 41’42”, 821.é. Sergi Carreras amb 42’26”, 963.é. Antoni Jorba amb 42’39”, 987.é. Santiago Navarro amb 43’49”, 1188.ª Paquita Pérez amb 43’43”, 1240.ª Aida Solà amb 44’29”, i 1739.é.Wenceslao Martínez amb 46’55”.

Es va dur a terme 1 cursa conjunta per a atletes disminuits i trasplantats, impossant-se en cadires de rodes l’atleta del C.A. Vic Roger Puigbó amb 11’57” sobre 4650 m., Kalid Zerguini en cadira de rodes sobre 1.050 m. amb 6’07”, i Juan Jiménez en categ. Transplantats.