Les baixes no impedeixen al Proinosa fer un bon paper contra el Noia però no s’emporta els tres punts

NOIA 3 - PROINOSA IHC 2

Dimecres, 11 març 2009. 08:56. Redacció AnoiaDiari.
La mala ratxa de lesionats per segueix l’Igualada, que tot i que disposava de Busquets per uns minuts, un trau a la cela l’ha tornat a deixar fora del partit. L’expulsió de Baliu ha deixat una segona part a mans de tres júniors i un sènior amb una rotació mínima a la banqueta. Malgrat l’esforç, els tres punts s’han quedat a casa del Noia.

CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

Noia - Igualada

La banqueta de l'Igualada sense rotació

La primera part ha començat amb un Igualada tocat per les lesions per`esperançat, amb Busquets en forma per poder jugar uns minuts. Però el protagonista del primer temps han estat les faltes: una a favor del Proinosa que al minut 7 de partit ha aconseguit el 0-1, però el Noia també ha tingut la seva oportunitat. Una falta directa pel Noia que Balagué ha aturat a Cabestany i una blava directa a Baliu que el descarta pel proper partit de lliga contra l’Alcoi. Aquesta falta ha servit al Noia per empatar.

La segona part ha començat amb la lesió de Busquets, era el minut 2 i ja abandonava la pista per no tornar-hi a entrar. Ha seguit el 2-1 a mans d’Eloi Mitjans. Ton Baliu ha vist una altra targeta, que l’ha tret del partit i a partir del minut 8 el PROINOSA ha jugat ja fins al final amb 3 jugadors júniors en pista.

Al minut 11 Muntané ha estavellat una bola al pal i al 20 Casanovas ha forçat un penal que l'Edu ha tornat a aprofitar, ara amb un remat directe a l'escaire, era l’empat a 2. Els igualadins han tornat a patir amb un penal que Balagué ha aturat, però a falta de tres minuts un doble remat davant del porter igualadí ha acabat amb el 3-2 definitiu.

Els tres joves del planter han estat un bon reforç pel Proinosa, i amb un primer equip tocat per les lesions, estan tots tres convocats per anar a Portugal.

NOIA 3 (1/2) Bel, Esteller (1), Feixas, Casbestany, Càceres, equip inicial. Selva (1), Mitjans (1), Ros.

PROINOSA IHC 2 (1/1) Balagué, Pelicano, Baliu, Busquets i Edu (2), equip inicial. Casanovas, Raja i J. Muntaner.

GOLS: 0-1 Edu penal (m 7), 1-1 Esteller (m 18). SEGONA PART. 2-1 Mitjans (m 3), 2-2 Edu penal (m 20) 3-2 SElva (m 22.22).