La Base de l’HC Montbui estrena temporada

Dimarts, 29 setembre 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Els equips del base de l'HC Montbui han estrenat la temporada aquest cap de setmana. Han jugat i han guanyat l'equip sènior A de 1a Catalana contra el Pla de Santa Maria, mentre que el Juvenil ha perdut contra el CP Castellet. Altres dels resultats de la jornada són pels júniors, qyue han guanyat a casa contra el Sentmenat, els Infantils que han perdut a Sant celoni, i els Alevins, que han empatat a casa contra el Cambrils.

L'HC Montbui, imatge d'arxiu

Sènior - 1a Catalana grup A

Empat esperançador en el primer partit a casa

HC Montbui, 7

Pla de Santa Maria, 3

Van jugar per l’HC Montbui: Lolo Chinchilla (porter), Oriol Mata (1), Joel Montiel, Xavi Sayavera i Quim Aribau (2) -cinc inicial- Dani Baraldés (3), Aitor Copoví (1), Sergio Martín, Javi Borrega i Marc Rojas (porter). Sota les ordres de Roger Corral.

El primer equip montbuienc estrena la temporada a la seva pista amb la consecució d’un punt fruit d’un empat davant el Pla de Santa Maria, en un partit on els locals van ser superiors tècnicament, tenint la possibilitat de guanyar a pesar del resultat final.

Els adversaris van estrenar el marcador amb el primer gol a mig temps de la primera meitat, i poc després, en el minut 21 els montbuiencs transformaren en gol un penal que els va servir d’empat, posant-se en el partit i plantant cara als del Pla, però aquests, aprofitant un error defensiu, tornaren a posar-se per davant al minut 23. Els montbuiencs no desitjaven arribar al descans per darrera al marcador i aconseguiren empatar a 2 quan només quedaven 29 segons pel final.

A la represa del joc, en una jugada entre dos davant el porter local, van fer que novament els del Pla es posessin al davant al minut 4, tot i la superioritat montbuienca en joc i tècnica, donant un joc ràpid i vistós. Dos minuts després, la porteria montbuienca encaixà dos gols seguits, deixant un lleuger avantatge als del Pla per 2 gols a 5. Els locals van tenir més ocasions de gol que els contraris, però l’acció del porter frenà que sumessin al marcador. Amb aquesta situació, i sense perdre les ganes d’endur-se els tres punts, el Montbui inicià la remuntada amb tres gols fins l’empat a 5, als minuts 10, 15 i 16. Pocs segons del cinquè gol, els montbuiencs es posaren per primer cop per davant al resultat, fent just el resultat amb la superioritat i domini del joc, però novament, al minut 19 els del Pla empataren a 6, intentant fer-se amb el control del joc, intensificant el seu estil, fruit del joc brut va ser l’expulsió d’un jugador contrari, deixant-los en inferioritat numèrica a la pista, una condició que no van saber aprofitar els locals per rematar el partit, provocant que els del Pla marquessin el 6 a 7 de falta directa per acumulació de faltes montbuienques en el minut 23 i mig. Sort de la ràpida reacció local que només 10 segons després aconseguiren l’empat definitiu, mantenint el resultat fins el final, a l’espera que en la pròxima jornada es trenqui la barrera de l’empat!

Juvenil, grup g

Bona actuació malgrat el resultat final

CP. Castellet, 5

HC Montbui, 3

Van jugar per l’HC Montbui: Marc Rojas (porter), David Soriano, Sergio Fresnedoso, Sergi Peralta i Xavi Muntané -cinc inicial- Alejandro Muñoz, Oscar Mur, Alexis Alonso. Sota les ordres de Dani Baraldés.

Partit molt disputat fins l’últim minut on els montbuiencs van estar dins del partit, sempre lluitant per endur-se la victòria.

El partit va estar molt igualat tècnicament, reflex en el resultat, durant les dues parts del partit, finalitzant la primera part amb empat a 2 gols, i a falta de tres minuts pel final del partit, en la segona meitat, hi havia un empat a 3 gols. Els jugadors montbuiencs van tenir clares oportunitats d’emportar-se els tres punts però una expulsió en els últims minuts de joc que els deixaren en inferioritat numèrica i l’acumulació de faltes, permeteren al Castellet marcar dos gols en els últims tres minuts de partit, trencant definitivament l’empat i emportant-se el partit per 5 gols a 3. Tot i aquesta primera derrota de l’equip juvenil, l’equip va donar molt bones vibracions de cara a aquesta nova temporada.