Els blaus posen contra les cordes al líder però només obtenen un punt

Els igualadins se situen tercers a la taula classificatòria

Dilluns, 29 octubre 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Fi a la ratxa de cinc victòries seguides dels de Moha contra un Mollerussa que va demostrar el perquè del seu lideratge al grup 2 de la Primera Catalana. Empat salomònic (2-2) en un partit Els igualadins van haver de nedar contracorrent gairebé tot el matx, però al final van tenir opcions de fer un tercer gol.

El CF Igualada va aconseguir empatar per partida doble un partit que s'havia posat costa amunt, contra l'equip referència de la categoria fins al moment. El visitant, el Mollerussa, no coneix la derrota i s'ha mostrat molt sòlid durant tot l'inici de temporada. A la vegada, els de Moha venien amb la moral ben alta, acumulant cinc victòries consecutives. Ja des de l'inici, tot es va tòrcer: una pilota penjada dels lleidatans, que els blaus no van saber treure i va servir per a que els visitants s'avancessin al marcador. Els igualadins havien de reaccionar. I ho van fer de la manera que tenen acostumada a l'afició de Les Comes, amb un joc de toc i velocitat.

Llobet, en el moment del llançament de penalL'equip de Moha va ser pacient i ben aviat Llobet va ser objecte d'un penal, que ell mateix va materialitzar. L'empat que va fer que el partit es tornés molt més intens, contra un rival molt directe i vertical. Al minut 20, un xut des de fora l'àrea del Mollerussa va tornar a posar el partit a contracorrent per a l'Igualada. L'equip del Pla d'Urgell va demostrar que vol i dol i fins al descans, podria haver eixamplat les diferències.

En els segons 45 minuts, el Mollerussa es va replegar més i més i esperava agafar al contraatac a la defensa local. Es va veure un joc molt travat on costava molt generar ocasions.  Quan semblava que seria difícil trencar el mur del Mollerussa, Llobet amb una magnífica rematada acrobàtica feia, de nou, l'empat, al minut 70. Els locals es van animar i amb un joc trenat van aconseguir dominar el 'tempo' del partit. L'Igualada va disposar d'arribades per aconseguir la victòria, fins i tot. Al final, repartiment de punts i els homes de Moha escalen fins a la tercera posició de la classificació amb 18 punts.