Dilluns, 27 octubre 2008. 17:05. Redacció AnoiaDiari.
Tots els equips del CHI han sortit victoriosos d'aquesta darrera jornada menys el sènior femení, que va perdre davant el Mataró.

Infantil Atlètic

Infantil masculí

sènior

C. H. Igualada 21 -Joventut Tot Mataró 33

Molts poden ser els motius del perquè les noies del Club Handbol Igualada van perdre aquest cap de setmana contra el Joventut Tot Mataró, però com es pot despendre de les paraules de l’entrenador igualadí Joan Alcoberro un cop finalitzat el partit, és evident, que el problema de les igualadines és tot psicològic. No potser que un equip abans de jugar ja es doni per vençut i només pensi de quan perdrà avui.

L’equip igualadí no surt alegre a la pista, no té aquella “ xispa” tant necessària per jugar un partit, per disfrutar i per disfrutar a la seva afició i, en conseqüència, per guanyar a qualsevol rival.

No és molt lògic que un equip, com el CH Igualada, perdent de 2 gols o fins i tot guanyant d’un gol, com va ser el cas en el partit d’aquest cap de setmana segueixi mostrant una actitud pessimista, de tristesa i, en definitiva, de poc convenciment de que pot guanyar el partit.

Creiem firmament que les jugadores igualadines han de seguir treballant i seguir confiant amb l’equip ja que això tot just acaba de començar i no pot ser que a només tres partits jugats ja s’imposi una tristesa tant gran al vestidor ja que encara queda molt camí i en aquesta categoria l’estat anímic de les jugadores i de l’equip pot marcar molt el desenvolupament de l’equip i de tots els partits que juguin.

Pel C. H. Igualada van jugar: Eva Riera ( portera), Mónica Luengo, Laura Baraldés, Basi Maturana, Mónica Solé, Claire Valleta, Lidia Tutusaus, Elisa Cobo, Ana Hernández i Xanay López.

CH Igualada sporting 27 - CH Remosa SA – Súria 12

El passat dissabte 25 d’octubre es va disputar la primera jornada de la lliga de 1a Catalana infantil masculina (1a Fase) del Grup 6 a les instal•lacions de les Comes.

No podia començar millor la temporada per als nens del CH Igualada Sporting ja que van guanyar el seu primer partit davant el CH Remosa Súria per 15 gols de diferència.

En aquest primer partit va sorprendre l’ordenat joc en equip que van exhibir els nostres jugadors, ja sigui a l’hora de defensar com en el moment d’atacar buscant la millor passada per tirar a porteria. D’aquesta manera l’equip de Súria sols va aguantar el marcador els primers 10 minuts de partit, i després, en cap moment va poder superar el joc dels igualadins.

Cal felicitar doncs, el treball dels entrenadors L’Edgar Rizo i l’Alex Sabaté a l’hora d’organitzar com a grup als nens amb aquesta curta edat.

Els jugadors d’aquest partit van ser l’Adrián Cano, l’Aleix Royo, l’Aleix Rabell, el Blai Martinez, el Carles Serra, el David Polo, l’Elias Galiano, el José Fariña, el Jordi Grado, el Pere Sendra, l’Aleix Marin i el Cesc Carrer.

H Pardinyes 16 - CH Igualada atlètic 18

L’equip infantil masculí atlètic,per la seva banda , es va desplaçar a Pardinyes per encetar també la primera jornada de lliga a primera catalana amb un més que notable resultat

Una primera part amb moltes errades en la passada i una defensa molt fluixa, ens ha fet anar al vestidor perdent de 3 gols(12-9), però en la segona part ens hem posat les piles amb una defensa molt bona, un atac encertat, i sobretot amb forces aturades del porter Joel que han fet que remuntéssim la diferència. Al final s'ha patit una mica, però ha estat un bon partit.

Felicitem als nois per la bona actitud de superació i que mica en mica anem millorant com a equip

Han jugat per l'gualada atlètic: Iban Sanmiguel (3), Jordi Vilarrubias

(3), Joan Esteve Gimenez, Marc Mascaró (6), Marc Vilardell (2), Marc

Vich, Raul Ubia (4), Joel Borràs (p).

CH Igualada Sporting 14– CEACA Tàrrega B Tàrrega B 5

El primer partit de la lliga, jugat diumenge a “Les Comes”, enfrontava al nou equip infantil, al C.E.A.C.A. Tarrega B. Des dels primers minuts del partit, el combinat local, format per: Anna Font, Anna Vilarrubias, Berta Calzada, Berta Rizo, Clara Paco, Elena Mínguez, Jana Poch, Judith Gómez, Júlia Closa i Míriam Pla, va marcar la diferència i amb gran autoritat se’n van anar al descans amb un contundent 12 a 2. En aquesta primera part molt bon joc d’equip i la porteria excel•lentment guardada per Míriam Pla.

La segona part, amb el conjunt igualadí molt mes relaxat, va donar mes oportunitats a les noies de Tàrrega, però tot i així la victòria va ser contundent, doncs al final del partit pujava al marcador el 14 a 5 definitiu.

Destacar la contribució de totes les noies al joc de l’equip, que va fer que totes les jugadores acabessin amb un gol, com a mínim, en el seu compte personal.

CH Igualada atlètic Montvall 12 – CEACA Tàrrega A 9

Diumenge 26 d’octubre, es va disputar en el pavelló de " Les Comes", el partit entre les infantils del CHI Atlètic Montvall i el CEACA Tàrrega “A”. Un partit que s'esperava intens.

A la primera part les nostres jugadores van començar a un bon ritme, aconseguint un parcial de 4-0, però tot va canviar quan l'equip del Tàrrega va marcar el seu primer gol, es van anar animant les visitants i les nostres jugadores van baixar en defensa i van iniciar un joc més lent, que va fer acabar la primera part amb un empat de 4-4 en el marcador .

A la segona part les locals van sortir del vestuari més concentrades, defensant millor aconseguint avançar-se en el marcador i arribar a un avantatge que no van deixar fins a la conclusió del partit, amb un resultat final de 12-9.

Felicitats noies, ja teniu els primers 2 punts, ànims i a per molts més!!

Van jugar: Ainoa Rizo Jana Gabarró, Nora Muñoz, Berta Rizo, Jordina Marsal, Laura Grau, Irina Gomera, Judit Gómez, Elena Minguez i a la porteria Miriam Plà.

CH Igualada Kobe)media 30 – Sant Martí Adrianenc 19

El Club Handbol cadet masculí de l' Igualada va jugar amb el Sant Martí Adrianenc a primera hora del matí de diumenge el seu tercer partit del campionat a primera catalana al poliesportiu de les Comes . Deuria ser al canvi de l’hora que els nanos estaven més desperts que mai i ja des de el principi els igualadins dominaven clarament damunt el terreny de joc .Des del primer minut es va veure l’Igualada que feia dies que volíem veure .Gairebé totes les jugades d’atac es convertien en gol que es van anar sumant amb molta tranquil•litat en el marcador,destacar la bona actuació d’en Roger i l'Aleix que van estar molt encertats. També el porter Robert va fer un bon paper atrapant moltes pilotes, i la resta de jugadors varen fer que fos un gran equip per aconseguir una més que merescuda i una Gran victòria.

Esperem que aquest resultat serveixi per tenir un equip més unit que mai i amb ganes de guanyar molts partits que ens faran gaudir a tots. Entre tots fem bona pinya.

Per l’ Igualada van jugar:Àlvaro Luque,Aleix Cuadras,Sergi Bosque,Jordi Cuscó,Carles Bertran,Hèctor González,Roger Calçada,Aitor FernándezTon Casellas,Eric Elvira ,Rubén Álvarez,Robert Canadell (p)