Bon inici de temporada pels equips de l'Igualada d'Hoquei Línia

Victòries d'Infantils i Juvenils, perden benjamins i sènior

Dilluns, 24 novembre 2008. 17:04. Redacció AnoiaDiari.
Partit molt i molt fluix dels sèniors igualadins, que mai van donar sensació d’estar dins del partit. Els jugadors del Jujol es van fer amos i senyors de la seva pista i mai millor dit, davant es van trobar als igualadins que semblava estiguessin adormits en una assolellada tarda de dissabte.

Sènior

C.H.L. Jujol 6 & Igualada H.L. 1

Porters: J.C. Santano i Crístian Torres.

Jugadors de camp: Xavi Aguilera, Roger Alemany, Nil Domènech, Jaume Doncel, Samuel Ferrera, Albert Guillem, Toni Marcet, Marc Masip, Albert Ojeda, Bernat Solé i Eduard Soto.

L’espectacle va ser decebedor a la pista, després de veure una molt bona impressió al partit jugat a la pretemporada davant del potent premià, però de tot cal treure la part positiva i aquesta va ser que tothom s’ha de posar les piles i treballar de valent, la feina feta no la podem llençar, i cal fer un dia a dia mes intens a la pista i en el treball de coordinació de les jugades.

Un equip sènior no pot trobar-se que li fan dues vegades seguides un dos contra el nostre porter, no podem deixar la defensa i marxar tots a l’atac. Aquesta ha de ser una de les pedres angulars del nostre equip i segur que l’entrenador va prendre bona nota per subsanar les greus errades i amb mes serenor treballar per posar remei.

Partit per oblidar i treure les millors conclusions: treball, treball i treball... defensiu, transició i ofensiu com ho saben fer.

Juvenils

Uroloki 5 & Igualada H.L. 8

Porters: Crístian Torres i Miquel Rabell.

Jugadors de camp: David López, Marc Macarulla, Oriol Morera, Edgar Mudarra, Enric Puig, Isaac Robles i Marc Valls.

Magnífic partit dels jugadors d’en Marc Ropero. Aquest equip està creixent partit rera partit, amb jugadors nous i alguns jugadors de categoria inferior que estan fent un molt bon treball, fruit d’aquesta feina es el resultat tant positiu que ara tenim davant, un equip nou amb molt bons resultats.

Els igualadins es van avançar en el marcador amb dos gols al primer quart del partit, però els jugadors barcelonins jugaven a la seva pista i aviat van reduir distàncies i arribar al final de la primera part amb un resultat igualat a dos gols, el treball d’atac estava funcionant, però en defensa es van tenir unes errades que els jugadors de l’Uroloki van aprofitar igualar el resultat.

A la represa del partit tot va canviar, els igualadins molt concentrats van anant marcant un gol i altre, i els jugadors barcelonins que no volien quedar enrera en el marcador aconseguien reduir distàncies. Els juvenils de l’igualada van tornar a posar la directa i amb boniques jugades anaven marcant gols, cal remarcar lo bona actuació de tots els jugadors, però la nota emotiva la va posar en Enric Puig, que amb una molt bona jugada de paret amb Isaac aconseguia el seu primer gol i va embogir d’alegria donant salts per tota la pista. Tanmateix cal remarcar la bona tasca d’en Marc Macarulla que en la seva estrena també va aconseguir mig gol al donar una bona assistència que va acabar al fons de la porteria.

Destacar la bona feina d’en Edgar Mudarra, Marc Valls i Oriol Morera i l’olfacte golejador d’en David López i Isaac Robles que van marcar 3 i 4 gols respectivament.

Desitgem que aquest equip continuï progressant i hens pugui donar moltes alegries.

Infantils

Uroloki H.L. 2 & Igualada H.L. 12

Porter: Miquel Rabell

Jugadors de camp: Xavi Álvarez, Adrià López, Oriol Morera, Albert Muntadas, Héctor Rodríguez, Jordi Marimon, Albert Mudarra, Magí Torras i Marc Valls.

Els infantils han iniciat la temporada amb el mateix ímpetu que la pretemporada, amb molta serenor i eficàcia golejadora. L’equip d’aquesta temporada, ho podem dir, equip i no individualitats estan fent que tota la maquinària d’hoquei igualadina funcioni molt i molt be, no podem dir que tot es perfecte, sempre es pot millorar i queda molt , però avui s’ha vist un igualada entregat, amb moltes passades i jugades d’equip, l’equip s’està construint i resta molta feina per fer, aquest treball ha de ser el que marqui el nostre full de ruta, allò que volem fer i pel que volem aconseguir.

Les jugades han estat a l’ordre del dia, amb més seguretat després del primer quart on el treball havia estat una mica individual, però es va anar redreçar i poc a poc tothom va anant trobant el seu lloc a la pista.

El pes de l’equip va anar a càrrec de jugadors experimentats com Marc, Xavi o Albert Muntadas, i amb una molt bona actuació d’Oriol, Magí i Adrià, que han jugat a un gran nivell i que van ajudant als jugadors més petits a trobar el seu lloc a l’equip com en Hector, en Jordi o en Albert Mudarra.

L’equip es va anar cohesionant i la segona part va ser molt bona, el treball de superioritat es va jugar a un molt bon nivell i l’inferioritat jugada també a un nivell superior, no semblava que hi faltés un jugador, ja que vam disposar de mes espais i fins i tot varies ocasions de gol en el temps d’inferioritat.

Cal continuar treballant al mateix nivell i sobretot continuar la bona feina d’equip que tant bons resultats ha donat a l’equip igualadí.

Benjamins:

Gàdex Sabadell 8 & Igualada H.L. 0

Porter: Ivan Mateu.

Jugadors de camp: Marc i Àlex Cano, Roger i Alba Ferrer, Genís Mas, Raül Moreno, David Muñoz, Daniel Pérez, Quim Torras, Martí i Paula Sabaté i Adrià Pajares.

Els benjamins es van estrenar a la difícil pista del Gàdex de Sabadell, amb un inici de lliga amb l’interrogant de com competirien, interrogant que es va anat desvetllant al llarg dels minuts molt negatius pels igualadins a l’inici del partit.

Els jugadors del Gàdex molt més rodats i a la seva pista van posar terra de per mig a la primera part amb un contundent 7 a 0, els joves igualadins els va costar d’entrar al partit, ja que els jugadors del Gàdex van sortir amb la directa posada i no van poder fer res.

Després de la primera part, van sortir molt concentrats i molt més posats a la pista, van aconseguir que sols els marquessin un gol i els igualadins van disposar d’una molt bona ocasió que el porter contrari va aturar, tot es va desenvolupar d’una altra manera i el joc era molt mes fluid i bonic que els pares van aplaudir.

A la represa de la tercera part tot va canviar i els igualadins van disposar de varies ocasions, una de molt clara per obrir el marcador i el cas es que no va poder ser, però la gran fita va ser la de deixar la nostra porteria a zero, la defensa va treballar molt be i tot l’equip comença a estar una mica mes rodat, poc a poc anirà trobant el camí del gol i amb una bona defensa els resultats han d’anar canviant.

Josep Anton Ropero, coordinador de l’Igualada Hoquei línia.