Bon paper dels més menuts del planter del CHI

Cròniques dels equips del Club Handbol Igualada

Dimecres, 11 febrer 2009. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
En la categoria sènior masculí, un Hotel Ciutat d’Igualada amb alts i baixos va caure per 29 a 25, dissabte, a la pista barcelonina del Safa Catalonia. El sènior femení, amb 5 baixes i sense portera va tenir un enfrontament complicat a Ascó. Juvenils, cadets i infantils, van repartir-se una mica millor la sort.

Derbi infantil masculí entre els dos equips de la casa,l'sporting i l'atlètic

SÈNIOR MASCULÍ :3a Catalana - Grup 2 (12a jornada)

Safa Catalonia 29 - Hotel Ciutat d’Igualada 25

Un Igualada intermitent perd a la pista del Safa Catalonia

La primera meitat va ser ajustada. Els homes de Jordi Riba, intermitents, van començar anant a remolc, fins arribar a un desavantatge de quatre gols. Després van canviar la defensa 5-1 per una 4-2 i van arribar a posar-se dos gols per davant. El resultat al descans va ser de 15 a 15. A la segona part, el Safa va posar-se per davant de seguida i els igualadins no van trobar-se còmodes al camp en cap moment, especialment en l’atac.

Pel CHI van intervenir Àlex Sabaté (porter), David Cubí, Gerard Perramon, Jaume Andreu, Esteban Lezama, Adrià Suero, Albert Rossell, Eduard Jounou, Jordi Salom i Pol Cantero.

SÈNIOR FEMENÍ:

CH Ascó 39 - Club Handbol Igualada 20

Un repte difícil

Com afrontar i jugar un partit amb 10 jugadores de camp i sense cap portera? Doncs això és el que li va tocar viure aquest cap de setmana al CH Igualada .

A només 4 dies del partit, l’entrenador igualadí Joan Alcoberro es va quedar sense la única portera que li quedava a l’equip, un grandíssim problema que afegit a les 5 baixes per lesió que encara té l’equip feia del partit contra l’Ascó tot un repte d’allò mes difícil de superar.

El que està clar és que aquest no és l’any de les noies del CH Igualada perquè tot just començar el partit la jugadora Ana Hernández, que va ser la que va afrontar el repte de posar-se de portera ,va patir una greu lesió al turmell dret que encara va complicar més les coses per les igualadines, amb tot això la jugadora Laura Zajara va tingué de jugar més de 55 minuts de portera i l’equip es quedava pràcticament tot el partit amb només una recanvi.

En definitiva, les noies del CH Igualada van fer tot el què van poder i més i, per tant, creiem firmament que tampoc estaven obligades a més ja que aguantar tot el estan aguantant aquest any i seguir mantenint-se a la màxima categoria de l’handbol català és tot un èxit i es mereix tots els meus respectes,

Pel CH Igualada van jugar: Ana Hernández; Laura Zajara, Mónica Luengo; Laura Baraldés; Claire Valleta; Miriam Garcia; Sandra Torralba; Maria Salas i Xanay Lopez.

JUVENIL MASCULÍ:

SAFA Horta 35 – CH Igualada Gran Anyada 27

Nova derrota dels juvenils

Els juvenils del CH Igualada Gran Anyada van perdre el diumenge passat al barri barceloní d'Horta contra l'equip local per un marcador de 35 a 27. El pitjor, però, va ser la mala imatge d'equip que es va

donar. A diferència del cap de setmana passat, en que elogiàvem l'actitud de l'equip tot i perdre a Gavà, aquesta vegada no han estat a l'alçada de les circumstància en front d'un equip classificat per sota a la lliga.

Els jugadors igualadins no van saber enfrontar com a conjunt el desavantatge de gols que van adquirir els d'Horta des de l'inici. Van mostar una actitud apàtica i poc solidària, que va tenir com a resultat un desencert general, tot i l'esforç de l'entrenador Joan Alcoberro.

La primera part va finalitzar amb una desavantatge de 4 gols (18 a 14). Després de la xerrada del descans, van iniciar el segon temps amb una tímida reacció aconseguint situar-se cap al minut cinc només a un gol per sota, però no va tenir continuïtat, sent que els locals van fer un 4 a 0 que va sentenciar el partit. Els igualadins ja no van reaccionar.

Esperem que se n'aprengui dels errors i que en propers partits puguem veure la veritable imatge d'aquest equip.

Pels igualadins van jugar: Alex Sabaté (porter), Ton Garcia, Jordi Cuscó, Albert Belart, Pol Cantero Edu Lezama, Dani Vlasceanu i Guillem Alonso.

CADET MASCULÍ:

CA Sabadell Handbol A 46 – CH Igualada Kobe)media 31

Partit intens a Sabadell

Aquest cap de setmana els igualadins van anar a jugar a Sabadell , a la pista del Creu Alta.

En la primera part, els primers 4 minuts va ser un partit molt igualat però, a partir del minut 10 amb una gran intervenció del porter del Creu Alta, tot es va desmarxar i van acabar perdent la primera part per 24-14.

La segona part va ser molt intensa i molt criticada perquè el joc és va tornar veritablement dur, tot i així l’Igualada no va poder remuntar i el partit va acabar amb un marcador desfavorable de 46-31.

Per part de l’igualada van jugar: Guillem Alonso (p), Robert Canadell (p), Rubén Álvarez (1), Ton Casellas, Sergi Bosque (1), Carles Bertran (2), Álvaro Luque (10), Roger Calçada (7), Aleix Cuadras (4), Èric Elvira, Gerard Inglés (2), Jordi Cusco (2), Aitor Fernández (2)

CADET FEMENÍ:

CH Igualada 19 – CH Tarragona 22

Actitud lluitadora i positiva

Partit en que ,les jugadores igualadines van sortir una mica desconcertades al començament de la primera part. Els minuts anaven transcorrent i les igualadines anaven trobant-se més còmodes a la pista ,demostrant el seu joc ràpid en atac i una bona defensa , fet que va dificultar a les tarragonines desplegar amb facilitat el seu joc. Així , amb intensitat s’arribava a la meitat del partit , amb un electrònic que marcava un 13 a 13.

A la represa ,les jugadores locals , van sortir amb moltes ganes de guanyar el partit però algunes rigoroses decisions arbitrals van permetre que l’equip tarragoní s’escapés de 3 gols . Malgrat tot, les igualadines , no van llençar la tovallola en cap moment i van jugar netament davant un joc tarragoní al límit del reglament que no va ser aturat en cap moment per part de l’àrbitre inexpert de la jornada.

L’entrenador , Hilari Canales , vol destacar l’actitud positiva i lluitadora de les noies igualadines i les anima a continuar en aquesta línia .

Per l’Igualada van jugar: Anna(p),Judit,Eva,Ariadna,Júlia,Aida,Isa,Berta i Èlia .

INFANTIL MASCULÍ:

CH Igualada Infantil sporting 7 – CH Igualada Infantil atlètic 32

Jugar,aprendre i passar-s’ho bé

El passat dissabte dia 7 de febrer, es va jugar el duel Igualadí entre els dos equips d’handbol infantils masculins dins la dotzena jornada de la lliga de 1a Catalana (1a Fase) del Grup 6 a Les Comes.

Veient el precedent del mateix partit a l’anada, rés semblava indicar que la diferència fos tant exagerada. Era clar que l’equip de l’Atlètic, líder d’aquesta categoria, sortia com a favorit per l’experiència, major edat i rodatge del conjunt dels seus jugadors. Els seus companys del sporting anaven al partit a jugar, a aprendre i a passar-ho bé jugant a handbol.

Des del inici però els nens de l’atlètic van tenir el partit totalment controlat en el marcador i en el joc. En cap moment els companys del sporting varen desenvolupar el joc valent i decidit, que en altres partits amb rivals de talla semblant ens havien obsequiat. Així doncs, felicitar l’atletic per la merescuda victòria i animar al sporting a tornar a agafar la línia de bon joc que coneixem.

Van jugar aquest partit per part del Sporting :Aleix Royo i Carles Serra com a porters i Adrián Cano, Aleix Rabell, Blai Martinez, David Polo, Elias Galiano, José Fariña, Jordi Grado i el Cesc Carrer.

Per part del atlètic: Joel Borràs com a porter i Eric Vera, Iban San Miguel, Jordi Vilarrubias, Joan Esteve, Marc Mascaró, Marc Vich, Raül Ubía i Sergi García.

INFANTIL FEMENÍ:

CH Vilanova del Camí 13- CH Igualada Montvall 29

Líder invicte

Dissabte passat 07/02/09 es va jugar el derbi de l'Anoia que enfrontava al CH VILANOVA DEL CAMI i al CH Igualada MONTVALL.

Aquesta vegada les noies de l' Igualada jugaven com a visitants a la pista de Can Titó i justes de jugadores, amb un únic canvi, (Júlia del Sporting) que es va adaptar perfectament al joc de les seves companyes.

L'equip va saber mantenir en tot moment el seu ritme de joc, estant sempre per davant en el marcador. Això els va permetre rotar les jugadores igualadines en diferents posicions a la pista i arribar al resultat final de 13 - 29 per a les jugadores de l’Igualada. D’aquesta manera l’equip de Basi Maturana , es manté líder invicte a la classificació del campionat de Catalunya.

Van jugar: Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Judti Gómez; Irina Gomera, Berta Rizo, Jordina Marsal , Júlia Closa i a la porteria Miriam Pla