PUBLICITAT

Els cadets del CHI acaben la temporada

H APA CP Manyanet 43 – CH Igualada Kobe)media 32

Divendres, 12 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Diumenge passat, l’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada s’enfrontava a l’equip barceloní del H APA CP Manyanet, en el partit corresponent a la semifinal de la copa federació. L’equip igualadí, després de fer una gran recta final en la competició arribava plantant cara a un equip que pertany a la categoria de lliga molt difícil de guanyar i d’un gran nivell handbolístic.

Semifinals copa federació cadet masculina:

Per l’Igualada i dirigits per Bernat Ruiz ,han jugat: Guillem Alonso i Robert Canadell(porters),Rubén Álvarez(2),Ton Casellas(1),Sergi Bosque,Carles Bertran(2),Àlvaro Luque(8),Roger Calçada(4),Aleix Cuadras(3),Gerard Inglés(1),Jordi Cuscó(7),Aitor Fernández,Martí Ruiz(4)

La crònica

L’equip igualadí començava el partit amb ganes però no tan convençut com en els altres ocasions. Els minuts inicials han estat fatídics pels de l’Anoia que encaixaven un 4 a 0 en pocs minuts . Li ha costat quinze minuts per entrar en el partit i ha estat a partir d’aquest moment on els igualadins han demostrat la millor cara .

L’equip barceloní ha estat molt agressiu en defensa, fent difícil l’atac visitant i un joc atacant des dels extrems que els igualadins no han sabut frenar .Tot i així , els igualadins han aguantat la segona part amb un electrònic que no s’escapava dels 4 o 5 gols de diferència . S’arribava a la mitja part amb un 21 a 14 que feia difícil pensar en la remuntada.

La segona part, igual que en la primera , ha costat 10 minuts de desconcert igualadí, els igualadins a l’equador de la part , s’han apropat novament a 4 gols i han fet neguitejar l’equip del Manyanet . L’experiència ha fet que els barcelonins agafessin novament el control del partit que no es podia deixar escapar i juntament amb , aquesta vegada ,un clar arbitratge casolà deixava l’equip igualadí sense opcions.

Tot i la derrota,els igualadins estan molt satisfets de la tasca realitzada en aquesta recta final de la copa i orgullosos d’haver arribat fins la semifinal encara que amb el gust amarg de la derrota.