El CAI acaba quart en equips a l'Aquatló del Masnou

Oriol Marimon va quedar cinquè en categoria absoluta

Divendres, 15 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La Diada va coincidir enguany amb la celebració de l'Aquatló del Masnou. L'equip del CAI va celebrar l'Onze de Setembre a la seva manera: va firmar una excel·lent actuació a terres del Maresme.

Al Masnou, el dilluns 11 de setembre, va tenir lloc una nova prova de la copa catalana d'aquatlons, puntuable per la lliga de clubs. La carrera es va disputar en el format de 2,5 quilòmetres de cursa a peu, 1 quilòmetre de natació al mar i 2,5 quilòmetres més de carrera a peu per finalitzar la competició. Amb una participació de més de 130 persones, el CAI Triatló va comptar amb cinc dels seus membres; Assumpta Castelltort, Samuel Delgado, Carlos Fernández, Oriol Marimon i Sergi Sánchez. El club igualadí va quedar quart en la classificació d'equips.

En les actuacions individuals, cal destacar la cinquena posició absoluta i tercera de la seva categoria d'Oriol Marimon i la clara victòria en la categoria de veteranes 2 d'Assumpta Castelltort. Cal esmentar també la 23a posició absoluta de Carlos Fernández. Samuel Delgado i Sergi Sánchez van signar una molt bona competició i van acabar la prova en la 40a i 44a posició. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Rodrigo Torres dels Rockets i Clàudia Perez del CN Sabadell. L'equip del CAI Triatló només va ser superat pel CN Barcelona, el CN Mataró i el Prat Triatló, que fou el guanyador de la prova a nivell de clubs