Cap de setmana complicat pels equips montbuiencs d'hoquei

Dimecres, 14 octubre 2009. 09:15. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana ha estat complicat pels equips del HC Montbui. Pel que fa a l’equip Sènior de 1a Catalana (grup A) han sumat una important primera victòria a domicili que anima al primer equip. Els Juvenils del grup 9 van encaixar una drrota davant d’un complicat rival. Els Infantils van poder apuntar-se una primera victòria en aquest dur inici de temporada, després de la baixa d’un jugador lesionat. Els que també han sumat derrota han estat els benjamins i els prebenjamins.

Els jugadors del base del HC Montbui

Sènior de 1a Catalana (grup A)

HC Montbui, 4

CP Congrés, 2

Van jugar per l’HC Montbui: Jordi Mellado (porter), Dani Baraldés, Oriol Mata (1), Joel Montiel, i Xavi Sayavera (2) -cinc inicial- Quim Aribau, Aitor Copoví, Pere Vallès, Sergio Martín (1) i Marc Rojas (porter). Sota les ordres de Roger Corral i Aitor Centelles.

El primer equip montbuienc va gaudir de la primera victòria de la temporada davant del Congés. El partit s'inicià en el primer temps amb un plantejament defensiu dels montbuiencs, on el Congrés va dominar en el joc ofensiu, tot i que la majoria de jugades no van arribar a materialitzar-se. Només un error en la defensa va permetre al Congrés avançar-se al marcador al minut 13. En aquesta primera meitat els del Congrés van saber defensar molt bé la seva àrea, estant ben situats a la pista aconseguint fent pressió sobre els locals, que no van escatimar en oportunitats i abans d'acabar el primer temps l’HC Montbui reaccionava i igualava el marcador 1 a 1 als últims 6 segons.

A la represa del joc, el Montbui va desplegar un joc més agressiu i ràpid, on els visitants es van veure sorpresos per les oportunitats que anaven creant els locals i pel desgast físic que anaven acumulant. Els de Montbui en van treure profit, i en els primers minuts van marcar el segon gol, posant-se per davant al marcador, el Congrés també va tenir les seves ocasions amb dos faltes directes, però una porteria molt ben coberta va evitar que aconseguissin capgirar el marcador. En aquesta segona part els locals van dominar més la bola preponderant sobre els del Congrés. Al minut 17, s’aconseguí més avantatge al marcar el 3 a 1 de falta directa i cinc minuts més tard els montbuiencs sentenciaren el partit amb el 4 a 1, amb un divertit gol amb salt sobre el porter inclòs. Un minut més tard, els visitants trobaven la sort en un últim intent marcant el 4 a 2 definitiu.

Altres resultats de la base:

Juvenils, grup 9: Derrota davant d’un complicat rival.

GEIEC, 6

HC Montbui, 1

Van jugar per l’HC Montbui: Marc Rojas (porter), Òscar Mur, Sergi Peralta (1), Xavi Muntané i Alexis Alonso -cinc inicial- Sergio Fresnedoso i David Soriano. Sota les ordres de Dani Baraldés.

L’equip juvenil es va desplaçar a Girona a la pista del GEIEC, un equip complicat pel seu alt nivell de joc. Es van disputar dos meitat talment diferents. En la primera part, ambdós equips van estar prou igualats, realitzant els montbuiencs un joc controlat, que va arribar a contenir el joc local, sense deixar-se intimidar pels gironins, que només van sorprendre al porter montbuienc al minut 10 amb l’1 a 0, i cinc minuts més tard aconseguiren transformar una falta directa en el segon gol, mantenint els montbuiencs aquest resultat fins al descans. A la represa del joc, els locals marcaren el 3 a 0 als dotze primers segons de joc, gràcies a un error defensiu montbuienc, però aquests no es van donar per vençuts i van intentar la remuntada al minut 11 amb la transformació d’un penalt. L’acumulació de faltes d’equip, agreujada pel tracte de favor de l’àrbitre cap als locals, va provocar que els gironins es distanciessin amb el 4 a 1 al minut 12 de falta directa, un gol que desestabilitzà el joc montbuienc, que només es va limitar a intentar encaixar el mínim de gols possible, davant un equip notablement superior i més fort, aconseguint els locals marcant els dos últims gols definitius al minut 16 i 17.

Infantils, grup 1:Primera victòria de l’equip montbuienc en aquest dur inici de temporada, després de la baixa d’un jugador lesionat.