Cap de setmana de sis punts per al C.F.Igualada

Amb les victòries del masculí contra el Catllar (3-1) i del femení davant l’AEM Lleida B (2-0)

Dimarts, 8 març 2022. 07:55. Redacció AnoiaDiari.

Cap de setmana rodó per als dos equips sènior del C.F. Igualada. El femení vencia per 2-0 a l'EAM Lleida B diumenge al migdia a les Comes, una victòria que dona a les igualadines la classificació matemàtica per a la fase d'ascens; mentre que el masculí també s'enduia els tres punts del partit que el va enfrontar al Catllar diumenge a la tarda al mateix escenari, 3-1.

El CF Igualada femení va obtenir una victòria molt treballada, amb gols d'Ona Barrón al minut 9 de partit de Laia Garcia, un quart d'hora després de la represa. Amb aquesta victòria, quan falta una jornada per a finalitzar la fase regular de Preferent, les igualadines han aconseguit matemàticament una plaça per disputar la fase d'ascens. Diumenge, visitaran el camp del Vilafranca.

Per la seva banda, el masculí va vèncer 3-1 contra el Catllar, amb gols de Sole (28') i Joel (69'). El Catllar va marcar el primer gol en pròpia porta (2').