PUBLICITAT

El CB Igualada perd en els segons finals

CB Igualada 86 - CB Sant Josep Girona 91

Dilluns, 28 setembre 2009. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
L'Hormipresa CB Igualada va perdre dissabte al vespre per la mínima, 86-91, davant el CB Sant Josep de Girona. Quatre punts de diferència que van donar el partit als visitants en els instants finals, després d'una pugna constant al marcador. Els igualadins van anar bona part del matx per sota, però gràcies a la seva lluita mai van permetre que els gironins prenguéssin una distància insalvable. Tot i la derrota, les sensacions van ser bones perquè el Sant Josep és un dels rivals més forts de la categoria.

El matx es va decidir en els instants finals

Parcials: 17-20, 16-22, 28-20, 25-29

Anotadors Igualada: Jubert(2), Burges J.(7), Alayo(3), Torres D.(4), Torres J.(2), Fons (11), Burges F.(3), Holgado(23), Corcelles(16), Roca (15), Laguada.

Anotadors St. Josep: Jimenez (23), Clavaguera (19), Camós (12), Lozano (8), Llinàs, Martorell, Estarriola (12), Sala, Pujols(8), Mondejar (7), Serra (2), Genevo.

______________________________________

L'Hormipresa CB Igualada va començar el partit amb desencert, davant un Sant Josep més concentrat. Un primer quart amb molta lluita, que va ser la tònica general.

El matx es preveia difícil, degut a la joventut del St. Josep, que defensava tota la pista amb molta intensitat i lluitava cada pilota com si fos l'última.

El joc interior dels igualadins va ser pràcticament nul, a igual que la possibilitat de fer algun contraatac degut als pocs rebots capturats.

Un dels moments claus del partit va ser a la meitat de l'últim quart, quan l'Igualada va passar d'empatar a 64 punts a perdre de 66 a 79. Una distància que semblava insalvable però que els locals van remuntar fins al 84-88 a manca de mig minut per acabar el matx. Uns segons finals que van ser d'infart i llibreta. A més, l'arbitratge va ser molt criticat per la banqueta igualadina.

Els blaus van tenir a les seves mans l'empat a cinc segons del final, però la pilota es va estavellar al cèrcol i, després d'una ràpida falta posterior comesa sobre els gironins, els tirs lliures transformats a l'altre costat de la pista va deixar en en 86-91 el resultat final.