El CF Igualada femení cedeix per la mínima a Premià

A.E. LA SALLE PREMIÀ, 3 – C.F. IGUALADA, 2

Diumenge, 15 març 2009. 18:02. Redacció AnoiaDiari.
Després de 19 jornades invictes, les noies de l’Igualada no van poder superar l’equip de La Salle que es va abocar completament a guanyar el líder. Un Igualada molt minvat, amb només un canvi, s’enfrontava a un La Salle al complert.

La Mireia Toldrà s’enduu la pilota al mig del camp

L’Igualada va començar amb força, com demostrava que amb només 4 minuts de joc arribava la primera ocasió, però va ser La Salle qui, al minut 11, obriria el marcador i posaria el partit costa amunt per l’Igualada.

Malgrat el resultat, el partit va ser disputat tant en el que quedava de primera part com en la segona en què l’Igualada, que minuts abans s’havia quedat amb 10 jugadores per doble amonestació a la Diana, va aconseguir empatar al minut 23 per mitjà de la Mireia Toldrà.

No els va durar gaire l’alegria a les de l’Anoia que al cap d’un minut veien com les locals es tornaven a avançar amb un gol que gairebé pot rebutjar la portera igualadina.

L’Igualada es va estirar per intentar tornar a empatar el partit, però van ser una altra vegada les del Maresme que aprofitant la seva superioritat numèrica i reserves de noies es van avançar una altra vegada.

Els pocs minuts que faltaven, els va dedicar La Salle a perdre temps , però en un embolic a l’àrea, l’Igualada va forçar que una jugadora local marqués el 3-2 que ja seria definitiu.

Van jugar: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Mar Lasa (Clara González 41’), Yaiza Moratilla, Maria Sayavera, (defensa), Mireia Mas, Carola Monrabà, Èlia Sallés, Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà, Diana Pérez, (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Manolo Ramos.

A.E. La Salle: Cristina, Aroa, Ainhoa, Míriam, Paula, Jaciane, Patrícia, Mar, Ruth, Sara i Anna. Suplents: Maria, Marian, Montserrat, Irene, Cristina i Noemí

Àrbitre: Antonio Caballero Zamora

Van veure targes Clara, Diana (2), Sara de l’Igualada i Mar i Cristina de La Salle.

Proper partit dissabte vinent a les 6 de la tarda a Les Comes, partit importantíssim de l’Igualada contra el Sant Cugat. Convidem a tota l'afició a donar suport a les noies del C.F. Igualada