El CF Igualada s'ho juga tot en la propera jornada de lliga a Les Comes

CF Valls 0 - CF Igualada 3

Diumenge, 27 maig 2012. 18:15. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana el CFI jugava un partit vital per a continuar creient en la permanència a primera catalana, ja que una derrota significava el descens a segona. Tot i axiò, els homes d'Isidre Tarrés van treure els tres punts del camp del Valls amb una victòria importantíssima que farà que s'ho juguin tot la propera i útlima jornada de lliga a Les Comes, en què caldrà estar atents als resultats de la resta d'equips de la part baixa de la classificació.

Imatge d'arxiu

Començava la primera part i semblava que el CFI volia endur-se aquest partit sí o sí, ja que durant els primers cinc minuts, Palet va arribar dues vegades a la porteria del Valls amb opcions de gol, la primera amb un llançament allunyat entre els tres pals que aturava el porter i la segona al minut 5 en una rematada que acabava en còrner.

Després d'aquests cinc minuts més intensos el partit s'assentava i tot i que eren els de l'Anoia qui tenien el control de la pilota, el Valls també va gaudir d'alguna arribada a l'àrea rival. L'Igualada ho va tornar a provar al minut 28, de la mà de Fran amb una rematada que anava fora. Un minut més tard, era Cortada qui sí que encertava el llançament i feia el 0 a 1.

Amb aquest resultat s'arribava al descans i només iniciar la segona part, al minut 3, Palet convertia el 0 a 2 amb un xut creuat des de dins l'àrea. Després del segon gol els homes d'Isidre Tarrés començaven a sentir-se superiors en el terreny de joc i a creure que podien guanyar aquest partit. En una arribada de Palet dins l'àrea, l'àrbitre assenyalava un penal favorable als blaus, que llençaria Baraldés a les mans del porter vallesà.

Tot i no poder ampliar l'avantatge amb el penal, el CFI ho continuava intentant, i llavors sí, Fran arribava a porteria amb encert fent el 0 a 3 al minut 11. Des d'aquest moment el conjunt igualadí ho va continuar intentant, però amb el marcador favorable es van relaxar. El Valls va crear alguna ocasió de perill, minimitzada per les aturades de Jaume Albert, pel que era un dels partits més còmodes per al CFI jugats fora de casa en les últimes jornades.

Després del temps afegit, l'àrbitre assenyalava el final de partit, i l'Igualada obtenia una victòria vital per continuar creient en la permanència.

Proper partit

El proper i últim partit de la lliga es disputarà diumenge vinent, en jornada unificada a les 12h a Les Comes, on es decidirà si el primer equip del CFI manté la categoria de 1a catalana o pateix el descens a segona. El rival serà el CF Ascó, 8è classificat.