PUBLICITAT

El CFI s'allunya del descens amb una nova victòria

CF Igualada 2 - Peralada 0

Diumenge, 8 març 2009. 19:47. Redacció AnoiaDiari.
Els igualadins han sumat una nova victòria a casa aquest cap de setmana, tres punts que els allunyen una mica més del descens en una jornada que ha afavorit als blaus per la derrota de tots els equips que tenen per sota. Amb 30 punts i en la 16a posició, la setmana vinent tenen un partit complicat contra el Vilassar de Mar.
Classificació i resultats

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

foto de Miguel Romero

CFI - Peralada     foto de Miguel Romero

Bon partit el que han protagonitzat aquest cap de setmana els nois del primer equip del CF Igualada. AMb un 2-0 han vençut el Peralada que tot i que està 7 posicions per sobre els igualadins en la classificació, no ha pogut endur-se els tres punts de Les Comes.

En la primera part els locals han demostrat un bon nivell de joc, amb un clar domini de la situació i aguantant un joc molt directe i bastant dur per part del Peralada. L'Igualada ha tingut bastantes ocasions de gol, entre elles dos pals, mentre que els visitants pràcticament no han arribat a la porteria dels blaus.

La segona part també ha estat clarament dominada pels igualadins, que han marcat el primer gol gràcies a un penal. L'ha convertit David Batanero mentre que els visitants s'han quedat amb 10 jugadors per l'expulsoó del porter. El 2-0 s'ha fet esperar una mica però ha estat en una jugada per banda de Gerard, que l'ha centrat a l'Enric que entrava a rematar, sentenciant així el 2-0 definitiu.

La setmana vinent toca un desplaçament complicat a Vilassar, tot i que la victòria d'aquest diumenge els dóna força tranquil·litat a nivell de classificació.