El Club Hípica La Tossa al 1r Trec Infantil de Copa Catalana

Dimarts, 3 març 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
El Club Hípic la Tossa, va participar el passat 22 de febrer, en el 1er Trec infantil de la Copa Catalana que es va dur a terme a les instal·lacions de la hípica Cavall de Mar de Llagostera.

Trec a les instal·lacions de La Tossa

El Trec (TECNIQUES EQUESTRES EN COMPETICIÓ), consta de 3 proves diferents, la primera és una prova d’orientació on el binomi ha d’aconseguir fer una ruta marcada en un plànol. La segona és una prova d’aires, i la tercera son diferents obstacles naturals, dins d’un circuit .

En aquest 1er trec hi van participar 14 binomis del CLUB HIPIC LA TOSSA, 2 dels quals participaven en la categoria B , Núria Serradell i Mireia Romeu, per a elles no era el seu 1er trec ja que l’any passat, ja van participar en els trecs de promoció de la lliga catalana.

Dins la categoria B, Mireia Romeu s’emporta el 3er premi per la prova de PTV i 4rta en la prova de POR.

La resta de binomis de la categoria A , comprenia els nens de 5 a 13 anys. Pel que fa a aquesta categoria , el genet Joan Vich s’emportà 2 primers premis, 1 per la prova de pista (PTV) i l’altre per la prova d’aires (PAR); dins la mateixa categoria , Carla Pujadó aconseguí la 2ona per a les 2 proves, I la 3era posició del PAR era per Berta Alegre.

Tots els binomis van quedar molt satisfets de la seva primera experiència en aquesta competició, ja que van poder demostrar les seves diferents habilitats dalt del cavall , en un espaí diferent al centre on practiquen sempre la seva afició.

Al final de la jornada, organitzadors de la prova, juntament amb un representant de la Federació Catalana d'Hípica varen fer l'entrega dels premis als guanyadors i d'obsequis per tots els participants.

En definitiva tots vam gaudir d’un dia magnífic junt amb els nostres cavalls .