//Plugins sense CDN ?>
Les persones que es formen en el curs de tècnic esportiu han fet tallers d'atenció a la diversitat. L'objectiu és donar eines a les persones que organitzen activitats esportives per evitar la reproducció del discurs xenòfob.
Les Comes acollia, el dia 13, un taller de tres hores, 'Desmuntant prejudicis', en el marc del curs d'Iniciació a Tècnic/a d'Esports (CIaTE), que porta a terme el Consell Esportiu de l'Anoia dins d'un programa propi del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Aquest taller forma part de la campanya de sensibilització contra els estereotips i els prejudicis elaborada pel CITE, Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers de CCOO de Catalunya i va rebre el premi Francesc Candel l'any 2015 com a reconeixement a la tasca en l'àmbit de la integració dels ciutadans catalans d'origen immigrant que atorga la Fundació Carulla.
Incorporar aquest taller al curs és una iniciativa del Servei d'Atenció a les Migracions de l'Ajuntament d'Igualada i té com a objectiu posar de manifest el paper dels estereotips i els prejudicis en la nostra percepció de les diferents diversitats presents en el nostre entorn social. En aquest sentit, el taller cerca que els i les joves que hi assisteixin prenguin consciència del paper dels estereotips i els prejudicis en la construcció del discurs racista i xenòfob, i adquireixin una actitud crítica davant d'aquest fenomen.
Consta de la realització de quatre dinàmiques de grup que permetin saber què són els estereotips i els prejudicis, reconèixer alguns dels més comuns i prendre consciència de les conseqüències negatives que poden tenir per a les persones i els grups socials.