Continua la imbatibilitat de l'Igualada femení de futbol

C.F. IGUALADA, 2 – U.D. LOURDES, 0

Diumenge, 23 novembre 2008. 17:47. Redacció AnoiaDiari.
L’equip que va visitar Igualada aquest dissabte, és un altre dels difícils de la categoria. Les igualadines, però, no es van deixar sorprendre i van derrotar un Lourdes dur i lluitador. 3 punts per l'Igualada femení.

Imatge del partit

L’Igualada va saltar al camp entonat i va començar el partit amb molt bon joc, a estones fins i tot brillant, dominant el terreny i el partit. El Lourdes per la seva banda, es va mostrar tota l’estona com un equip dur, amb jugadores que entraven fortes, utilitzant el cos amb contundència i intentant tallar el joc al mig del camp per aconseguir avantatges.

El mig del camp de l’Igualada va aguantar molt bé, sense deixar passar gaire les jugadores del Lourdes i servint passades en profunditat per a les davanteres que de seguida van començar a disposar d’ocasions. Fruit d’aquest treball va arribar el primer gol; una passada de la Mireia Mas la recull l’Ariadna, s’escapa i davant la portera no dubta a enviar la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 17 i les vermelles, amb el resultat en contra, van pressionar més i més per intentar capgirar la situació.

A la segona part, la tònica va continuar amb molta lluita per aconseguir la pilota i jugades molt dures per part de les visitants. Tots dos equips disposaven d’ocasions, però només l’Igualada en va tenir una de clara; les noies de Mollet només podien xutar de fora de l’àrea perquè la defensa de l’Igualada no les va deixar passar pràcticament cap vegada.

Faltava un quart d’hora per acabar el partit quan la Mireia Toldrà talla una pilota al mig del camp, veu l’Ariadna en bona posició per córrer cap a la porteria, li passa i l’Ariadna marca el 2-0 que sentenciava el partit.

Els darrers 15 minuts, el partit es va travar una mica i els nervis es van aliar amb l’equip visitant que ho va voler intentar però en totes les ocasions li van impedir acostar-se a la porteria igualadina.

Van jugar: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Carlota Gassó, Clara González, Mar Lasa, Maria Sayavera (defensa), Mireia Mas, Carola Monrabà, Ariana Pozuelo, Èlia Sallés, Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà, Mar Jorba, Diana Pérez, Ariadna Ramos, (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Manolo Ramos.