Contundent victòria del CF Igualada, que continua líder

Les igualadines guanyen 0-5 al camp del Manu Lanzarote

Dilluns, 18 octubre 2021. 17:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada es va endur el duel entre dos equips a la zona alta de la classificació gràcies a una brillant primera part. Les igualadines afrontaven aquest partit amb la necessitat d'obtenir un bon resultat per defensar el seu lideratge a la taula. No tan sols van merèixer aquest resultat positiu sinó que ho van fer amb contundència, tornant cap a l'Anoia amb un clar 0-5 a favor.

El partit es va posar de cara per a les igualadines quan al minut 7 Ona feia pujar el 0-1. A partir d'aquí, domini visitant que es traduïa amb ocasions de gol. Una d'aquestes va acabar a la xarxa a la mitja hora de joc, amb un gol de Peke. Abans del descans, Nai feia pujar el tercer gol al marcador.

A la represa, dos gols més, Floren al 47 i Marina al 72.

Al marge de la victòria igualadina, que fa que les blaves continuïn, una setmana més, com a líders, cal destacar el retorn als terrenys de joc, després d'un any sense fer-ho a causa d'una lesió, de la jugadora Pati.