PUBLICITAT

Cop d'efecte del C.F. Igualada davant la Gimnàstica Iberiana

C.F.IGUALADA 3 – 1 GIMNÀSTICA IBERIANA

Diumenge, 27 setembre 2009. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
L’equip local s’ha imposat davant els barcelonins per un contundent 3 a 1, després de dues derrotes seguides en les darreres jornades. Els nois de l’equip amateur de l’Igualada han protagonitzat un bon partit, recompensat amb una clara victòria davant un equip contundent i agressiu. El C.F. Igualada, que en el proper partit es desplaçarà al camp del Tortosa, escala amb aquest resultat fins a l'onzè lloc de la classificació.

Classificació 1a Catalana jornada 4

Resultats jornada 4

Imatge d'arxiu

Des del primer minut, els anoiencs han fet un joc efectiu, al primer toc i amb passades entre línies, que ha propiciat la primera ocasió clara de gol, tan sols al minut 8, amb una jugada iniciada per Oriol des de la defensa. Durant la primera mitja hora de joc, la possessió ha afavorit als homes de José Luís Ruiz, motiu pel qual, el joc de l’Iberiana s’ha tornat contundent i agressiu, amb moltes faltes al mig del camp.

En una d’aquestes faltes, al minut 39, l’Igualada ha obert el marcador, amb un gran xut de Cristian, fregant el pal esquerre, i rematat per Mili, qui només un minut després, al 40 de joc, feia el segon gol dels locals, gràcies a una recuperació al mig del camp, i amb una gran passada entre línies.

A la segona part, la Gimnàstica Iberiana ha gaudit de més ocasions de gol, mentre els anoiencs es relaxaven a causa del marcador a favor. Així, després d’una jugada dels barcelonins, en què Sascha supera la defensa i es queda sol davant Yannick, els visitants han acurtat distàncies al marcador.

Des d’aquest moment, el joc s’ha basat en el contraatac per part dels dos equips, amb bones jugades trenades per l’Igualada, i també alguna ocasió de l’Iberiana, que seguia amb el seu joc agressiu. Al minut 74, però, Mili feia el tercer gol de l’Igualada després d’una passada en profunditat de Pedro, des de la banda dreta, cap a la mitja lluna. Els nois de José Luís encara han gaudit d’alguna ocasió més de gol, però sense fortuna. D’aquesta manera s’ha arribat al final del partit, en què l’Igualada ha pogut sumar tres punts molt importants.