Cròniques dels equips del CBI

Copa Catalana i equips base de l'Hormipresa

Dimecres, 11 febrer 2009. 16:27. Redacció AnoiaDiari.
L’Hormipresa del sènior femení de Copa Catalana va caure a la pista del sempre difícil Reus Deportiu. Els equips del sènior B van protagonitzar aquest cap de setmana merescudes victòries i els més joves del base, van guanyar pràcticament tots els partits, menys el júnior femení A, al campionat interterritorial de Catalunya amb el Sant Fruitós, el mini masculí que va perdre de 2 punts amb el Viladecans i l'infantil femení groc a Puigcerdà.

Sènior B femení

Sènior femení A - Copa Catalunya - 17a JORNADA

REUS DEPORTIU, 79

HORMIPRESA IGUALADA, 60

Parcials: 23-18; 24-22; 14-9; 18-11.

Àrbitres: Carbó i Rodríguez.

L’Hormipresa Igualada va protagonitzar un frec a frec amb el Reus Deportiu fins el segon període. Les locals van sortir a la represa amb molta força i van aconseguir realitzar una gran defensa que només va permetre anotar 9 punts a l’Igualada, tot i que el Reus, tan sols, en va anotar 14. El potencial físic de les del Baix Camp va ajudar a escapar-se de manera definitiva al conjunt roig-i-negre. Tot i que les igualadines van intentar retenir aquest joc, però ja no es va poder realitzar amb la mateixa intensitat.

Van jugar per l’Hormipresa Bàsquet Igualada: Júlvez, Minguet, Bueno, Freixas, Icart, Marín, Bausili, Torra, Vives i Amatller.

Sènior masculí “B” – Segona Catalana, Grup 02

HORMIPRESA IGUALADA "B", 86

BALAGUER, HOSTAL BAVIERA, 70

L’Hormipresa Igualada va aconseguir una nova victòria davant d’un rival directe com el Balaguer. De fet, el frec a frec va regnar el marcador durant la primera meitat, però en els darrers minuts els locals van agafar un bon avantatge. El conjunt de la capital de l’Anoia va sumar una nova victòria que els permet respirar tranquils i centrar-se en aconseguir l’objectiu de la permanència.

Per l’Hormipresa van jugar: Burgés (5), Fustagueras (7), F.Espinar (2), N.Espinar (4), Grados (4) – cinc inicial – Moreno (5), Noguera (16), Roca (15), Rodríguez (3) i Fons (25)

Senior femení “B” – Campionat de Catalunya, Segona Categoria

HOSTAL BAVIERA ST. FRUITÓS, 55

HORMIPRESA IGUALADA "B", 65

Partit molt diputat des de l’inici fins al final, només el tercer quart i l’inici del quart va ser clarament favorable a les visitants. malgrat que en el minut sis de l’últim quart el parcial en el marcador era de 56 a 38 l’incertesa del resultat va tornar a un minut del final, quant les locals es van situar a cinc punts, però el Igualada no es va deixar sorprendre. El Sant Fruitós amb una defensa en zona quasi tot el partit no va poder parar el millor joc en de les igualadines que amb una bona pressió defensiva i el domini en el rebot van saber mantenir el domini del partit.

Van jugar per l’Hormipresa Igualada “B”: M. Poch (15), L. Benito (9), S. Gonzàlez (6), M. Serra (10), M. Casanellas, I. Vives (3), L. Saiz (14), M. Bertran (4), A. Bautista (4), A. Casellas i A Vives

Sènior masculí “C” – Campionat Tercera Categoria

HORMIPRESA IGUALADA “C”, 70

SAMA VILANOVA I LA GELTRÚ, 65

Partit molt intens per part dels dos equips durant els dos primers quarts. A la represa els Igualadins i els de Vilanova i la Geltrú van tornar posar-se forts en defensa aconseguint petites diferències o igualtats, però mai definitives. Els locals més encertats a l’atac van arribar al final del tercer quart per davant. Al darrer quart, un Igualada més sencer va començar agafar diferències més amplies. A partir d’aquí un visitant nerviós i descentrat, i un Igualada molt posat en el partit, va fer que s’aconseguís una nova victòria molt treballada.

Van jugar per l’Hormipresa “C”: Corcelles (26), Rojas, Borras (4), Lorente (26), I.Carrer (6) –cinc inicial- Torres, Vidal, Alonso (6), Iglesias (2).

Júnior masculí “A” – Campionat interterritorial. Grup 03

HORMIPRESA IGUALADA “A”, 67

UB SABADELL, 64

Partit disputat el que va jugar el júnior “A” enfront d'un Sabadell molt superior físicament als anoiencs. El primer quart va ser de tenteig on els dos equips van respectar-se mutuament (18-19). Al segon va ser molt semblant al primer amb petites diferències que van conduir al final de la primera part amb un 37-31 que no definia res. El tercer quart va ser de domini local (49-50). I finalment, a l'últim període els igualadins van dominar el ritme i amb una bona defensa aconseguien el resultat final.

Van jugar per l’Hormipresa: Benito (5), Aguilar (7), Marimon, Vives (2), Dalmases (8) – cinc inicial – Ribera, Q. Padrós, M. Padrós (16), Custodi (11) i Laguarta (9).

Junior femení “A” – Campionat Interterritorial de Catalunya

HOSTAL BAVIERA ST. FRUITÓS, 62

HORMIPRESA B. IGUALADA “A”, 53

Partit molt complicat per les júniors de l’Hormipresa aquest cap de setmana ja que degut a les moltes lesions, l’equip només va poder disposar de 5 jugadores de la categoria. El rival era el Sant Fruitós on encara no hi ha guanyat ningú aquesta temporada. Les jugadores igualadines ho van intentar tot per a poder remuntar el partit, però la distància en el marcador era massa amplia i no va ser possible

Van jugar: C.Bargalló (7), G.Masramon (2), M.Fullana, N.Pascual (21), G.Gorba – cinc inicial – C.Tarrida (18), A.Solà (5) i P. Jorba.

Cadet femení “A” – Campionat interterritorial de Catalunya. Grup 02

SEDIS FUSTES GRAU, 36

HORMIPRESA IGUALADA “A”, 83

Nova victòria de les igualadines davant un feble rival com el Sedis. El partit va estar controlat en tot moment, semblava impossible que per molt malament que juguessin les igualadines, el partit es pogués escapar. Tot i això, el joc igualadí no era del tot bo ja que cometien nombroses errades en la defensa en joc estàtic, concretament en la defensa d'ajudes. En atac, s'erraven molts llançaments fàcils. A la mitja part s'arribava amb un clar 15 a 37. El tercer i quart període, les coses van seguir pel mateix camí, tot i que es va millorar en les errades de la primera meitat. La major defensa pressionant de les visitants va permetre augmentar les diferències fins al 36 a 83 final.

Van jugar: C.Carner (11); I.Lorente (10); M.Quintana (14); G.Jorba (6); V.Torras (10); A.Solà (14); A.Acevedo (8); P.Jorba (8); A.Aracil (2)

Cadet masculí “B” – Campionat de Catalunya Promoció nivell “B”

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA “B”, 92

AE L’ESQUITX, 46

L’equip cadet masculí “B” del Hormirpesa Bàsquet Igualada va guanyar clarament a casa davant de l’AE l’Esquitx. El partit va començar amb un CBI molt concentrat i superior que amb una bona defensa i ràpids contraatacs aconseguia dominar clarament el ritme del joc. La propera setmana es desplaça, a la pista del CB Castellbisbal.

Van jugar per l’Hormipresa: V.Lagen (17), R.Linares, X.Domingo, P.Solé, C.Reyes (25), P.Ortinez, P.Tarrida (6), N.Jorba (4), C. Calleja (4), M.Font (19), T.Parra (5) i M. Romero (12).

Infantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B. Grup 10

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA “Blau”, 101

CB CUBELLES, 51

Partit sense complicacions pels joves igualadins. Després d'una primera part on els visitants van ser capaços d'opossar resistència, una vegada més, el millor físic local i el millor joc d'equip van fer posible un parcial de 21-4 que va decidir el partit. Victòria que col•loca als locals líders invictes i en solitari del grup.

Van jugar: Ferrer, Alsina, Álvarez, Rojas, Grados, Navarro, Lorente, Esquerra, Torrens, Albareda i Cuevas.

Infantil femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B

CORNELLÀ, 64

HORMIPRESA IGUALADA “Blau”, 71

Bon partit de les infantils a la pista del Cornellà. Intenses, ràpides i bona actitud defensiva; molt ben jugats els quatre primers quarts amb el marcador 35-53. Carregades de faltes, van saber aguantar i controlar el partit els quarts finals quan es van posar sols a un punt de diferència.

Van jugar: Berta, Clàudia, Núria, Júlia, Marina P., Judit, Marta, Marina E.i les preinfantils Carla i Carlota.

Infantil femení “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

FUNDACIÓ JESÚS SERRA, 26

HORMIPRESA IGUALADA “Groc”, 45

Gran partit defensiu de les jugadores d'Igualada que no van deixar en cap moment jugar amb comoditat al Sant Cugat, i van aconseguir arribar al final del partit amb només 26 punts en contra. El desencert ofensiu va fer que la diferència no fos tan gran, però tot i així van ser 19 punts a sobre a favor de les jugadores del Hormpresa molt merescuts.

Van jugar: Marina Espejo, Raquel Martínez, Mar Piqué, Marta Garrido, Jana Sendra, Irina Auge, Clara Roca, Èlia Díez, Marta Llorens, Silvia Tomàs i Núria Torrens.

CB PUIGCERDÀ, 47

HORMIPRESA IGUALADA “Groc”, 51

Marcador ajustat l’aconseguit per les igualadines a la pista del Puigcerdà, on només van poder aconseguir una victòria per 4 punts de diferència. En cap moment del partit les jugadores de l’Hormipresa van jugar amb la rapidesa i la claretat que les caracteritza i la activitat en defensa no va ser l’adequada. Tot i així, la superioritat tècnica de les igualadines va fer que s'aconseguís la victòria al final del partit. Esperem que el pròxim partit torni el joc al qual ens tenien acostumats.

Per part de l’Hormipresa van jugar: Marina, Mar, Marta G., Jana, Irina, Clara, Èlia, Marta Llo., Marta Ll., Silvia i Núria.

Preinfantil femení – Campionat de Catalunya promoció nivell B

MAS DE LLEI, 39

HORMIPRESA IGUALADA, 74

El pre-infantil femení venç a la pista del Vilanova del Vallès per 35 punts de diferència. Tot i un ajustat marcador al principi del partit, a parir del segon quart les igualadines van començar a apretar en defensa i això va permetre ampliar les diferències en el marcador. Van jugar: C. Guillamón, C. Serra, B. Colell, J. Lamolla, C. Albiol, J. Ramia, M. Padró, L. Rius, A. Riba i C. García.

Mini masculí – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA IGUALADA, 90

ST. GABRIEL VILADECANS, 92

Derrota dels igualadins davant d’un bon conjunt com és el Sant Gabriel de Viladecans. Els igualadins van disputar un partit molt intens on les alternances en el marcador van ser continues, fet que mostrava la igualtat entre ambdós conjunts . Així doncs, es va arribar al final del matx amb empat i, en un final a cara o creu, aquest cop la sort no va estar del costat dels igualadins.

Per part de l’Hormipresa: Ortínez, Fullana. R, Fullana.Ll, Bru, Sussana, Hernández, Wayeart, Manguès, Martínez, Monclús, Martí

Mini femení “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

VILANOVA DEL VALLÈS, 40

HORMIPRESA IGUALADA, 46

Segona vitcòria aconseguida per les minis gorgues del club, jugant un un bon joc i unes defensa molt dura. Les igualadines van emportar-se una victòria merescuda però continuaran treballant per millorar.

Per part del C.B.I van jugar: Aina Jorba, Ariadna Bonet, Claudia Solé, Kópila Serarols, Laia Ferrer, Laia Solé, Marta Sàbat, Núria Barral, Paula Rodríguez i Paula Verdaguer.

Premini masculí – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA IGUALADA, 138

SPAI RECOVER SÚRIA, 24

Tercera victòria dels joves jugadors igualadins a la lliga regular. Els locals van iniciar el matx amb molt d’encert i van ser superiors al rival en tots els aspectes del joc, dominant, de principi a fi, tots els períodes. La setmana vinent, els igualadins es desplaçaran a la pista del Sant Fruitòs.

Per part de l’Hormipresa: Couso, Castelltort, Fratila, Rodríguez, Farrés, Gil, Basas, Latorre, Romero, Torrens.