CADET MASCULÍ: Club Handbol Igualada Kobe)media 41 – Sant Quirze del Vallès C 36
CADET FEMENÍ: Club Handbol Igualada 22 – CH Cerdanyola 12
INFANTIL MASCULÍ: AE Fornells 24 – CH Igualada Atlètic 22
INFANTIL FEMENÍ: CH Igualada Atlètic Montvall 31 – CH Igualada Sporting 18

Sènior femení

SÈNIOR MASCULÍ 3a Catalana - Grup 2 (15a jornada)

Hotel Ciutat d’Igualada 21 – CH Alcarràs 29

L’Igualada perd davant l’Alcarràs a Les Comes

L’Hotel Ciutat d’Igualada va encaixar un 0-5 en un tres i no res i va arrossegar aquesta creu durant la resta del partit. La bona actuació del porter local Hilari Canales va impedir que l’avantatge inicial s’ampliés gaire més al primer temps. En atac, els igualadins van estar d’allò més desencertats i van perdre moltes pilotes. El resultat parcial (6-13) ho diu tot. Els del Segrià només es van sentir amenaçats als primers minuts de la represa, quan els homes de Jordi Riba van escurçar la distància fins a quatre gols. L’Alcarràs, ferm candidat a l’ascens, va anar posant les coses al seu lloc fins als darrers deu minuts. A partir d’aleshores els igualadins van voler resoldre els atacs amb individualitats, cosa que només va servir perquè l’Alcarràs se n’anés més en el marcador (21-29).

Pel CHI van intervenir Hilari Canales i Àlex Sabaté (porters), David Cubí, Gerard Perramon, Esteban Lezama, Jaume Andreu, Bernat Garcia, Pol Cantero, Albert Rossell i Jordi Salom.

SÈNIOR FEMENÍ:

Club Handbol Igualada 18 – BM Granollers 39

Gran esforç de les igualadines

Aquest cap de setmana el CH Igualada va jugar el primer partit de la segona fase del seu grup de Lliga Catalana contra el tot poderós BM Granollers i ho van fer, tot i el resultat, d'una manera heroica ja que afrontaven el partit sense cap canvi i una de les jugadores de pista va tingué que forçar la seva recuperació i jugar el partit amb un esquinç del lligament lateral extern, del lligament lateral intern i del tendó d'aquiles fet que va portar que només pogués jugar uns 20 minuts ja que el dolor no la va deixar seguir jugant.

Expliquem tot això perquè les noies que entrena Joan Alcoberro van tingué de jugar més de 35 minuts amb inferioritat numèrica davant d'un rival tant complicat com el B..M.Granollers i ho va fer amb una entrega , compromís i esforç més que admirables ja que van aconseguir defensar-se d'allò més bé pràcticament fins els últims 15 minuts de partit on el cansament físic va passar factura i va ser llavors a on el BM Granollers va marxar definitivament en el marcador fent un parcial de 0 a 10.

Tot i la derrota l'entrenador igualadí, Joan Alcoberro, al final del partit només tenia paraules d'elogi pel seu equip pel gran esforç que havien fet les seves jugadores i perquè creia fermament que el seu equip havia fet un excel•lent partit, però que amb els circumstàncies que es troba actualment l'equip no pot fer res més ja que en l'handbol actual i a Lliga Catalana és pràcticament impossible guanyar un partit sense cap canvi.

Pel CH Igualada van jugar: Raquel Pérez (portera); Laura Baraldés; Mónica Luengo; Claire Valletta; Míriam Garcia; Sandra Torralba i Ana Hernández.

CADET MASCULÍ:

Club Handbol Igualada Kobe)media 41 – Sant Quirze del Vallès C 36

Un cadet ambiciós esgarrapa dos punts davant el colider

Divendres passat a les 8 del vespre i al polivalent de les Comes, l’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada , es disposava a disputar el partit ajornat corresponent a la primera volta contra l’equip que ocupa el segon lloc de la classificació , el Sant Quirze del Vallès.

La primera part , va començar amb domini igualadí , amb uns jugadors molt motivats i concentrats , sobretot en defensa. El joc igualadí va desconcertar completament els vallesans que ,tot i fer un bon joc ,no aconseguien dominar el partit . S’arribava al descans amb un 23 a 17 , que va donar una gran força als jugadors locals per afrontar la segona part amb autoritat .

L’àrbitre del partit , tot i els seus esforços per ser el protagonista ensenyant exclusió de dos minuts dotze vegades , diverses i colorades targes grogues i vermelles i expulsar dos jugadors igualadins amb vermella , no va aconseguir aturar als igualadins que van endur-se el matx.

A priori el partit s’esperava com un repte difícil però ,amb un planteig ambiciós des del primer minut de joc ,amb concentració i ganes , els igualadins van plantar cara als vallesans aconseguint mantenir el partit controlat en tot moment i dominar el marcador fins aconseguir mantenir els cinc gols que li donaven els més que merescuts dos punts .

Per l’Igualada van jugar: Álvaro Luque, Rubén Álvarez,Ton Casellas,Eric Elvira,Aleix Cuadras,Jordi Cuscó,Carles Bertran,Aitor Fernández,Roger Calçada,Guillem Alonso,Robert Canadell(p)

CADET FEMENÍ:

Club Handbol Igualada 22 – CH Cerdanyola 12

Coratge i motivació

Per tercer partit consecutiu el conjunt igualadí només va poder disposar de 7 jugadores per afrontar el partit d’aquesta jornada contra el Cerdanyola del Vallès .Aquest fet va provocar poca motivació defensiva, que unida amb precipitacions en el llançament, pèrdues de pilota per males passades i errors de recepció, mantenia el marcador igualat (5-3 min.15). La lesió de la pivot Judit Gómez va deixar les anoienques amb inferioritat numèrica la resta de la 1ª part, i les jugadores d’Hilari Canales van treure el seu coratge millorant el seu joc per arribar al descans amb un marcador de 7-5.

A la repesa, la recuperació de la Judit va aixecar els ànims de les seves companyes .La defensa 5-1 funcionava a la perfecció i juntament amb les aturades de la portera Anna, va facilitar contracops ben elaborats que van ampliar el marcador fins al definitiu 22-12.

L' entrenador igualadí vol agrair el comportament de les jugadores dins la pista i al públic que es va acostar al pavelló polivalent de " Les Comes" per donar suport a l' equip.

Van jugar per l’Igualada: Anna (portera), Judit, Eva, Ainoa, Aida, Júlia i Élia.

INFANTIL MASCULÍ:

AE Fornells 24 – CH Igualada Atlètic 22

Primer partit de la segona volta

L'Infantil masculí atlètic del Club Handbol Igualada, en el primer partit de la segona fase a primera catalana, s'ha enfrontat al AE Fornells (Girona), tercer classificat del seu grup. Ha estat un partit disputat, però desnivellat a favor dels de Girona gràcies a l'àrbitre que amb algunes de les seves decisions perjudicava clarament l’equip igualadí .

En aquesta fase els equips ja son de més nivell, i tot i així els nostres jugadors han demostrat que amb lluita i intel•ligència poden competir a molt bon nivell. Tots en conjunt han estat a l'alçada de la competició, i molt ben dirigits i motivats per la seva entrenadora, la Basi Maturana, que han lluitat fins el final, encara que no s'ha pogut aconseguir la victòria. El final 24 (Fornells) 22 (Igualada Atlètic), pot ser fàcilment recuperable en el partit de tornada a Igualada. Felicitats per la lluita que heu tingut.

Per l’Igualada han jugat: Marc Mascaró, Iban San Miguel, Jordi Vilarrubias, Joan Esteve, Joel Borras, Marc Vilardell, Marc Vich, Raül Ubia, Sergi Garcia i Eric Vera.

Primera jornada de copa

Primera jornada en la Copa Catalana infantil masculina (1ª fase) del Grup 2 on els nens igualadins es van enfrontar a l’equip de l’Escola Alpe de La Llagosta.

Altre cop la sensació de tots els que estàvem en el Pavelló “El Turó” de La Llagosta, incloent-hi la que va ser la entrenadora per aquesta ocasió la Laura Baraldés, va ser que l’equip del sporting va jugar molt bé tot i la derrota.

En aquesta ocasió l’equip rival va fonamentar la seva victòria pràcticament en un sol jugador en atac, que per la seva envergadura resultava imparable als nostres jugadors. La seva defensa, en canvi, va ser castigada amb 7 penals així com targetes i més de 3 expulsions dels seus jugadors (estrany en aquestes categories). El joc del handbol en equip però, el van oferir els nostres nens que com hem repetit en altres cròniques ens continuen il•lusionant veient la seva evolució i el seu treball.

Van jugar aquest partit el Carles Serra i l’Aleix Royo com a porters, i el Blai Martinez, Aleix Rabell, Adrian Cano, Pere Sendra, Elias Galiano, David Polo i Cesc Carrer com a jugadors.

INFANTIL FEMENÍ:

CH Igualada Atlètic Montvall 31 – CH Igualada Sporting 18

Derbi Local al Club Handbol Igualada

Dissabte passat es va jugar al pavelló de les Comes el Derbi local que va enfrontar els dos equips infantils femenins del club Handbol Igualada (1º i 2º any).

El partit va servir per veure que el club té bona pedrera i que a les seves jugadores no els agrada perdre de cap de les maneres.

Un partit veritablement divertit i intens gràcies a l'actitud tant de les jugadores com de les entrenadores dels dos equips, que en tot moment van anar a per la victòria.

A la primera part van començar marcant les noies del CH Igualada Sporting que van deixar molt clar que pugen fort, però després d'uns moments molt igualats les noies del CHI Atlètic van augmentar el ritme i van arribar al descans 16 - 9 per al Atlètic.

A la segona part les noies d’atlètic, van administrar molt bé el seu avantatge i amb el seu joc i ràpids contraatacs van sentenciar el Derbi. 31 – 18. Felicitats als dos equips per un gran partit.

Per l’Atlètic van jugar: Laura Grau, Jordina Marsal, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Berta Rizo, Jana Gabarro i a la porteria Miriam Pla.

Per l’Igualada i a les ordres d’Eva Riera, van jugar: Anna Font, Anna Vilarrubias , Berta Calçada , Elena Minguez, Jana Sendra ,Judit Gómez i Míriam Corbella a la porteria.