PUBLICITAT

Cròniques dels equips de l'Hormipresa Igualada

Dimarts, 17 març 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de stemana les sènior femení de copa Catalunya va perdre davant el Mataró, i les del sènior B davant del Barberà. Però també ha estat una jornada amb victòries, les del Júnior Masculí A i B, el júnior femení A, el cadet femení A, l'Infantil Masculí blau i el groc, el preinfantil masculí groc i el preinfantil femení. El mini masculí va guanyar per la mínima, d'un punt.

Sènior femení Copa Catalunya

HORMIPRESA IGUALADA, 65

PLATGES DE MATARÓ, 67

Parcials: 13-14, 16-28, 15-16 i 21-9

Partit molt complicat el que va jugar l’Hormipresa Igualada femení, diumenge a les Comes. Les igualadines que van aguantar bé el primer quart, van veure com un fort Mataró agafava avantatge ja en el segon. El Mataró va anar per davant tot el partit amb màximes de 19 punts, en algunes ocasions. Ja en el darrer quart les igualadines van ajustar molt les seves línies i van aconseguir posar-se a dos punts. Però una jugada polèmica va condemnar a les anoienques a la derrota final.

La propera setmana, l'Hormipresa Igualada es desplaça a la pista del SESE a Barcelona, setè a la classificació. Amb dues victòries menys que les igualadines.

Van jugar per l’Hormipresa Bàsquet Igualada: Raquel Marín (6), Vero Júlvez (1), Núria Minguet (11), Elena Bueno (23), Èlia Vives (4) – cinc inicial – Carlota Bausili (11), Laura Icart (6), Mònica Torra (3) i Xènia Freixas.

Senior femení “B” – Campionat de Catalunya, Segona Categoria

HORMIPRESA IGUALADA "B", 46

U.E. BARBERÀ, 59

Un bon inici de les visitants que amb un parcial de 6 a 0, no va fer trontollar al Igualada, que va ajustar el marcador a un punt i només un triple va posar el primer parcial de 15 a 11 a la fi del primer quart, un altre bon inici de les jugadores del Sant Joan en el segon quarta van marcar el resultat a la mitja part amb un marcador de 25 a 35. Malgrat el resultat tot semblava possible, la resta de partit va ser encara més igualat, amb diferents alternatives i amb uns parcials de 15 a 16 i 6 a 8, sempre favorable a les visitants, que amb set triples van sentenciar el partit i van posar la diferència final en el marcador.

Van jugar per l’Hormipresa: M. Poch (8), L. Benito (3), M.Bertran (4) L. Sellares (4) i L. Saiz (15), -Inicial- M. Serra (3), M. Casanellas, A. Bautista (7) i A. Casellas i S. Gonzalez (2)

Júnior masculí “A” – Campionat interterritorial. Grup 03

ADT TARRAGONA, 31

HORMIPRESA IGUALADA “A”, 81

Victòria sense discussió del Júnior A davant d'un fluix ADT de Tarragona, que en cap moment va posar en dificultats als igualadins. Des d'un bon començament els del CBI van marcar el ritme del partit amb una bona defensa i ràpids contraatacs, agafant ja els primers avantatges importants al final del primer quart 3-18.

En el segon la situació va ser més menys la mateixa, però amb una certa relaxació dels anoiencs, l' ADT va entrar una mica en el partit 15-38 al final dels primers 20 minuts. A la segona part el domini igualadí es va fer molt més patent i amb parcials escandalosos 9-25 al tercer quart i 7-18 en l'últim periode van tancar el partit amb el resultat final de 31-81 que dóna una nova victòria als del Hormipresa Bàsquet Igualada. Cal destacar, una setmana més, el nivell d'encert de l'aler igualadí M.Padrós que amb 21 punts va col.laborar al una nova victòria igualadina.

Van jugar: P.Benito, O.Aguilar 6, F.Vives 3, O.Ribera, G.Saez 13, D.Guerrero 7, Q.Padrós 6, M.Padrós 21, M.Custodi 10, S.Laguarta 15.

Junior femení “A” – Campionat Interterritorial de Catalunya

HORMIPRESA IGUALADA "A", 65

CB MARTORELL-SOLVIN, 54

Partit complicat aquest cap de setmana degut a que l’equip havia estat parat durant dues setmanes per jornades de descans, tot i això aquest temps ha permès recuperar a quasi totes les lesionades. El partit de bon principi es posa bé per a les jugadores locals que agafen ràpidament avantatge en el marcador 15-9 al final del primer quart.

En el segon quart s’arriba a tenir fins a 24-9, tot i això el poc control del rebot defensiu per part de les igualadines fa que els hi costi molt anotar i sobretot no poden fer contraatacs, arribant a la mitja part amb el resultat de 34-19. Tot i el bon començament del 3er quart on s’arriba a tenir 20 punts d’avantatge en el marcador (39-19), les jugadores del Martorell reaccionen i amb un parcial de 5-20 arriben al final del quart amb el resultat de 44-39 i amb tot per decidir en l’últim quart.

En aquest últim quart tot i que les visitants van arribar a posar-se només a tres punts, les jugadores del Hormipresa van saber jugar millor i van endur-se una treballada victòria pel resultat de 65-54.

Van jugar per l’Hormipresa: C. Bargalló (12), L. Parrarols (8), G. Marimon (2), G. Masramon (7), N. Pascual (12), M. Amatllé (1), C. Tarrida (17) i A. Solà (6).

Junior Masculí “B”

BÀSQUET PIERA, 32

HORMIPRESA IGUALADA “B”, 76

Els júniors B van jugar contra el Bàsquet Piera a casa dels pierencs obtenint la victoria per 32 a 76, fent així palesa la diferència entre ambdós equips. Val a dir que l’inici del partit no va ser gens satisfactori. Els igualadins van sortir poc actius i concentrats, cosa que va generar anar darrere al marcador fins al minut 9. Però passats aquests minuts l’equip va defensar més seriosament i a l’atac s’anaven buscant les varietats ofertades durant els entrenaments per superar una zona que duraría gairebé 40 minuts. Després del descans es va realitzar un molt bon període, aconseguint moltes recuperacions producte del bon to defensiu i anotant ràpid i fácil llegint correctament les finalitzacions dels contraatacs. Però a l’últim període, es va proposar realitzar una defensa zonal que, pels resultats, encara no es té prou assimilada, provocant un apropament relatiu al marcador per part dels locals.

Cadet femení “A” – Campionat interterritorial de Catalunya. Grup 02

MOBLES EGEA CB LLEIDA “A”, 59

HORMIPRESA IGUALADA “A”, 107

Bon partit de les jugadores igualadines tot i les baixes per lesions i malalties que va fer que haguessin d’afrontar aquest partit només amb vuit jugadores. El partit va començar molt igualat, tot i que sempre amb les jugadores del Hormipresa per davant en el marcador, però sense demostrar un bon joc i amb un ritme molt lent, al final del 1er quart el resultat era de 15-18 favorable. En el segon quart les locals amb un parcial de 6-0 a l’inici es posen per davant 21-18 i semblava que el partit podia canviar, però és en aquest moment quan les igualadines reaccionen, i amb una gran defensa de pressió combinada amb molt contraatacs trenquen el partit amb un parcial de 2-27 que les fa arribar a la mitja part amb 29-53. Al 3er quart tot va seguir igual, gran defensa igualadina, ràpids contraatcs i cistelles molt fàcils, al final del quart 37-80. En l’últim quart és quant les jugadores comencen a notar el gran esforç fet fins aleshores i això permet que l’equip contrari comenci a trobar millors posicions de tir i fins i tot acabi algun contraatac, però tot i això el partit ja portava molts minuts decidit. Al final 59-107.

Van jugar: C.Carner (22); I.Lorente (18); M.Quintana (17); G.Jorba (15); A.Solà (10); C.González (13); S.Pujol (6); A.Aracil (6) .

Cadet masculí “B” – Campionat de Catalunya Promoció nivell “B”

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA “B”, 54

CEB SANT JORDI, 67

L’equip cadet masculí “B” del Hormirpesa Bàsquet Igualada va perdre a Les Comes davant del CEB Sant Jordi “B”. El partit no va començar gens bé pels igualadins, amb moltes errades en atac i massa permissivitat en defensa (9-23 1r període). Els llançaments a cistella no entraven com en altres ocasions, i els visitants ho aprofitaven per distanciar-se clarament a la mitja part (23-45 al descans). A la represa, els nois del CBI van intentar la reacció, i van aconseguir millorar la seva actitud defensiva, tot i que seguien molt desencertats en l’aspecte ofensiu (39-56 3r període). Ja ens els darrers minuts, l’Igualada es va acostar màxim a 14 punts (48-62 minut 3), però aquesta vegada la remuntada no va ser possible, malgrat intentar-ho fins al final.

Van jugar per l’Hormipresa: V.Lagen (10), R.Linares (11), X.Domingo(7), P.Solé (0), P.Ortinez (0), P.Tarrida (11), N.Jorba (4), C. Calleja (0), M.Font (3), T.Parra (1), M. Romero (7).

Cadet femení “B” – Campionat de Catalunya promoció nivell B

BF VILADECANS “B”, 66

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA “B”, 53

Mal partit per part igualadina tot i començar bé al primer quart guanyant per 16 a 18. Però incomprensiblement, es produia un parcial de 12 a 0 a favor de les locals en els primers minuts del segon parcial per encaixar un dolorós 21 a 4 en aquest i amb les igualadines molt tocades. En el tercer quart l'actitud va canviar, encara que amb falta d'encert, però tot i així les diferències es van anar reduint fins al marcador final.

Van jugar: Èlia V, Júia F, Anna C, Carla C. Èlia C, Marta F, Sara G, Laura F, Marta T i Síliva C.

Infantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B. Grup 10

HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA “Blau”, 92

REMOSA S.A. SÚRIA, 79

Victòria dels jugadors igualadins davant d’un Súria al que ja havien superat en la primera volta. Els locals van sortir a pista molt mentalitzats i, de seguida, van aconseguir distanciar-se en el marcador però els nombrosos errors defensius que van tenir van fer que els del Bages retallessin distàncies en el marcador. Tot i així, victòria dels igualadins que continuen invictes en aquesta fase regular.

Per part del CBI van jugar: Ferrer, Alsina, Àlvarez, Rojas, Navarro, Esquerra, Lorente, Torrens, Albareda, Cuevas

Infantil masculí “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

HORMIPRESA IGUALADA “Groc”, 69

BÀSQUET SAMA, 49

El partit va començar amb un ritme molt apagat, i en especial per part dels igualadins, els quals van sortir a pista poc concentrats i poc encertats de cara a cistella. Els visitants, només amb més ganes i actitut que els locals, van agafar les primeres avantatges, i van arribar a la mitja part 10 punts per sobre. A la segona meitat, els igualadins es van despertar, i amb un canvi d’actitut i concentració, van anar retallant les distàncies fins a posar-se per davant en el marcador: Llavors, sense nervis, van deixar clara la seva superioritat per acabar emportant-se el partit per 20 punts de diferència.

Per part del CBI van jugar: Hidalgo.M, Marimon.G, Jové.D, Prat.J, Piera.J, Figueras.P, Sabidó.J, Verdaguer.E, Hernández.K, Sánchez.B, Camacho.D.

Preinfantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell A

HORMIPRESA IGUALADA “Blau”, 68

MATERIALS OLIVELLA – CASAL DE VILAFRANCA, 52

Els pre-infantils blaus de l'Igualada han jugat un molt bon partit davant d'un fort rival com és el Casal de Vilafranca. Els igualadins han estat defensant tot el partit a un nivell altíssim, el que el hi ha permés marcar el ritme de joc i aconseguir situacions cómodes en atac. Per part del CBI han jugat: Màximo, León, Ortiz, Benito, Serra, Tarrida, Garrido i Gabarró.

Preinfantil femení – C

REMOSA S.A. SÚRIA, 45

HORMIPRESA IGUALADA, 77

Partit una mica irregular de les igualadines. Van començar molt fortes amb un parcial a finals del segon quart de 6 – 29. A partir d’aquí, hi ha haver estones de relaxació i altres de bon joc. Van jugar: C. Guillamón, C. Serra, B. Colell, J. Lamolla, A. Parcerissas, C. Albiol, J. Ramia, M. Padró i L. Rius.

Preinfantil masculí “Groc” – Fase regular nivell B-2

HORMIPRESA IGUALADA “GROC”, 79

CB OLESA, 105

Els pre-infantils grocs del CBI van perdre el passat dissabte a les Comes davant del C. B. OLESA. Els igualadins van sortir a pista poc encertats de cara a cistella, a diferència dels visitants, que estaven molt encertats. Els locals van continuar amb el mateix ritme de joc, tant ofensiu com defensiu, cosa que els visitants van aprofitar per anar augmentant l’avantatge de mica en mica, i arribar al final del matx amb un resultat de 79-105, favorable als seus interessos.

Per part del CBI van jugar: Raurich. A, Pons. M, López. A, Martí. P, Bacardit. P, Gomà. O, Cuadros. P, Tarrida. M.

Mini masculí – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA IGUALADA, 59

CB SAMA, 58

Bon partit dels igualadins que van saber estar concentrats i jugar en un bon nivell durant tots els quarts. Això els va permetre endur-se un partit molt igualat en tot moment.

Van jugar per l’Hormipresa Igualada: Artur, Roger, Jordi, Lluc, Xavi, Roc, Jesús, Joan, Enric.

Mini femení “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

CB CERDANYOLA, 89

HORMIPRESA IGUALADA, 36

Contundent derrota de les minis grogues de l'Igualada que tot i acabar jugant un bon joc ja no hi van poder fer res. Les jugadores van sortir al primer quart molt concentrades pero després van començar a comètre errades que van fer que el rival es distanciés del marcador.

Per part del C.B.I van jugar: Ariadna Bonet, Claudia Solé, Kópila Serarols, Laia Ferrer, Laia Solé, Marta Sàbat, Núria Barral, Paula Rodríguez i Paula Verdaguer.