Cròniques de l'Igualada Hoquei Línia

Dilluns, 2 març 2009. 15:37. Redacció AnoiaDiari.
L'equip sènior va jugar divendres al vespre el partit corresponent a la lliga catalana a Rubí, ja que dissabte aquests tornaven a jugar el partit de la Lliga Nacional. Els juvenils han jugat el partit més emocionant d'aquesta jornada, amb el Sant Adrià el segon classificat, que els va posar les coses molt complicades des de l'inici del partit.

Els benjamins

Els infantils

Benjamins

Rubí Cent Patins 3 & Igualada H.L. 1

Porter: Ivan Mateu.

Jugadors de camp: Raül Moreno, Marina Rodríguez, Alba i Roger Ferré, Paula Sabaté, Quim Torras, Genís Mas i Dani Pérez.

Els benjamins van fer dissabte un partit increïble a la pista del Rubí Cent patins, els pares no es podien creure el que estaven veient, el Rubí el segon classificat tenia molts i molts problemes amb els jugadors igualadins que mostraven per primera vegada un ordre defensiu que feia molt difícil les arribades dels jugadors del Rubí i quan aconseguien passar tenien davant un Ivan totalment recuperat de la grip i que mostrava una gran resolució de les diferents accions del Rubí.

El joc anava tant igualat, que van ser els igualadins qui van inaugurar el marcador amb la sorpresa de la graderia i de l'equip rival, la jugada va ser un contraatac amb passada a Raül que marxa d'un adversari i supera per baix al porter del Rubí, la grada igualadina aplaudeix entusiasmada el gol i el bon joc desplegat pels més petits.

A la segona part el Rubí desperta i crea més perill, però els jugadors igualadins estan jugant molt be i van contrarestant les jugades de perill, en una acció de contracop els jugadors del Rubí arriben en superioritat i ara si empaten el partit que està sent molt i molt entretingut.

Passen els minuts molt intensos de joc i ara son els igualadins quins disposen de superioritat a la pista, un jugador del Rubí es expulsat dos minuts i els igualadins es disposen a treure profit de la situació, el Rubí treu a pista els jugadors més grans i amb la pujada dels igualadins troben un espai i entren superant en Ivan, el que havia de ser un avantatge s'ha convertit en una trampa i el segon gol del Rubí puja al marcador, encara estem bloquejats pel gol rebut i de nou el Rubí fa un altre contracop i la mala sort s'alia amb els igualadins que es destorben i propicien un xut clar i el tercer gol puja al marcador, sembla que el Rubí es troba més còmode jugant en inferioritat i sort que finalitza la segona part.

A la represa de la darrera part els igualadins surten molt concentrats i de nou es veu un bon joc i s'atura el joc del jugadors de Rubí, les ocasions s'alternen i es van desfent a una i altra porteria, ara per una bona defensa, ara per les intervencions dels porters. La tercera part acaba i “resultat increïble” hem tingut contra les cordes molts i molts minuts al Rubí el segon classificat del campionat, aquests petits han fet un salt qualitatiu molt important en el joc i esperem que les properes jornades hens puguin donar moltes més alegries.

C:H.L. Jujol 1 & Igualada H.L. 3

Porter: Martí Sabaté.

Jugadors de camp: Alba i Roger Ferré, Marc Cano, Adrià Pajares, Paula Sabaté, Quim Torras, Yoel Pascual i Ferran Olmedo.

El partit del matí va donar pistes de com podia anar el partit de la tarda, cal que jugaven molts jugadors diferents, la temperatura podrien dir de l'equip ja s'havia mesurat al matí i era molt bona.

El partit amistós amb el Jujol era una bona ocasió per veure la resta de l'equip i la veritat es que no podia començar més be, els igualadins estaven portant tot el pes del partit i havien posat setge a la porteria del jujol que sort van tenir del porter que va ser el seu jugador més destacat, a l'aturar moltes jugades que semblaven gol, la primera part va acabar 0-0 però amb un domini total per part igualadina, el gol ja arribaria.

A la segona part els igualadins continuen el bon joc que estaven desplegant i ara si en una bona jugada en Marc Cano finalitza i aconsegueix marcar el gol que feia justícia al domini igualadí i donava ales per continuar jugant a un molt alt nivell.

Els minuts van passant i ara es en Quim Torras qui rep una bona passada, dribla a un contrari i amb xut creuat a mitja alçada marca el segon gol igualadí, la grada igualadina esclata de nou amb el segon gol i aplaudeixen el bon joc que estan fent els jugadors igualadins, tot va ràpid i els igualadins pressionen a dalt, però en una errada un jugador del jujol s'escapa i xuta agafant per sorpresa en Martí que fins les hores havia tingut molt poques actuacions per la bona tasca defensiva, el 1-2 puja al marcador i un minut després finaltza la segona part.

A la represa els igualadins tornen al joc ordenat i el domini de nou es pels igualadins que van posant setge a la porteria del jujol, de nou l'ambient denota la sensació que alguna cosa ha de passar i es que arriba un altre gol igualadí, aquesta vegada de Paula Sabaté que aprofita un rebot de la jugada i xuta batent al porter, un altre gol que fa justícia al joc que s'estava desplegant a la pista del jujol.

Els minuts van passant i continua el bon joc igualadí, arribant el final amb un extraordinari 1 a 3 al marcador.

Els benjamins han progressat molt, sobretot en la faceta defensiva que està donant molt bon resultat en aquesta jornada, però en atac es comença a veure molt bones accions que segur tindran continuació en altres encontres.

Un altre dada significativa, es d'incorporació de dos nous jugadors al nostre equip, son en Yoel Pascual del Ramon Castelltort i d'en Ferran Olmedo de l'escola Igualada, tots dos van fer un bon partit i no van desentonar gens, segurament podrem dir moltes coses positives de la seva adaptació a l'equip.

Benvinguts.

Infantils

Rubí Cent patins 4 & Igualada H.L. 11

Porter: Miquel Rabell.

Jugadors de camp: Xavi Álvarez(4+2), Jordi Marimon, Roger Mas (1)Oriol Morera(1+1), Albert Mudarra(1), Albert Muntadas(1), Hèctor Rodríguez i Marc Valls(3+1).

Bon partit dels igualadins el jugat a la pista del Rubí, en atac es van poder veure coses molt interessants com una bona coordinació d'accions d'atac, cal que en defensa hem de continuar treballant, ja que vam donar massa facilitats a un Rubí que no tenia dos jugadors importants.

La primera part va ser molt ràpida i es que la pista molt gran dona per agafar velocitat, el primer gol per part igualadina arriba de l'estic d'en Xavi després de fer un contraatac i de xut creuat marca,la mateixa velocitat va fer que en una altra ocasió els jugadors del Rubí aprofitessin una errada de passada per iniciar un contraatac i marcar el seu primer gol, els minuts van passant i ara es la jugada de Xavi que marxa ràpid, i assisteix a Marc que bat per l'escaire al porter del rubí, tornem a manar al marcador, però de nou les errades defensives, deixem sol a un jugador del Rubí a l'esquena i en una certera passada rep i bat al Miquel.

El joc continua molt ràpid, ja que la pista ho permet i les imprecisions poc a poc es van polint, ara es en Oriol qui marxa i dribla a un, a dos contraris i marca el tercer gol.

Les jugades es van succeint i ara es en Albert Muntadas qui pot treure petroli d'una molt bona acció on després de recollir el puck d'un rebot, dribla a un contrari i marca per l'escaire, tot un golàs.

L'Igualada es volcà en l'atac i el Rubí aprofita per sortir al contraatac, de nou una passada al costat dèbil i un jugador sol a l'esquena d'en Miquel el bat de nou.

Els igualadins de nou reprenen l'atac, però ara molt més cautelosos en defensa per evitar les errades, però en atac de nou una molt bona jugada d'en Marc que marxa i Xavi l'acompanya per l'altra banda, en Marc el veu i assisteix per que en Xavi marqui a plaer, el tres a cinc puja al marcador, les jugades es van trenant i de nou en Xavi s'emporta els defenses i veient en Albert Mudarra desmarcat, el passa el disc i marca per baix, manca un minut per finalitzar la primera part i guanyem de 3 a 6.

A la represa els igualadins surten amb la consigna de reforçar la defensa i continuar la bona tasca en atac, i de nou l'espectacle continua, en Marc marxa en velocitat per la banda dribla a dos contraris, i de tir creuat marca el setè.

Les jugades van passant ara atac, ara defensa, en Xavi aprofita una bona acció i de fort xut marca per l'escaire, es el vuitè , però el festival continua i es treu un altre jugada del barret, dribla a un adversari i marca de revés.

Els igualadins dominen en totes les facetes del joc i el Rubí mira de sortir de la pressió igualadina, però en Marc s'inventa una jugada d'atac i com acostuma pel costat dret marxa i marca de revés, és el desè gol i la màquina de fer joc igualadina continua.

En Oriol marxa i fa jugada per la banda dreta, dribla a un contrari i veient al Roger desmarcat, fa l'assistència i en Roger marca per baix, els millors moments del partit han passat amb jugades plenes de bon joc i quan manquen quatre minuts, fem els invents i els canvis de línies, amb una sorpresa agradable per part dels més petits que van lluitar com a lleons l'estona que van jugar sense la “tutela” dels més grans, mantenint la porteria tancada i amb alguna possibilitat en accions d'atac.

Juvenils

Igualada H.L. 8 & C.H.L. Sant Adrià 7

Porters: Pol Valls i Cristian Torres.

Jugadors de camp: Isaac Robles(1), David López(1), Enric Puig, Edgar Mudarra, Marc Macarulla(+1), Oriol Morera(1+2), Marc Valls, Albert Muntadas(2) i Xavi Álvarez(3+1).

Partit èpic, dels no aptes per cardíacs, dels partits que estas al límit des de que s'inicia fins al final, i es que l'enfrontament amb el Sant Adrià ja es veia que seria molt i molt disputat, ja que hens trobem en la part alta de la classificació igualats a punts i amb gol averaig molt semblant, avui era una lluita d'iguals.

El partit va tenir de tot, un inici fulgurant del Sant Adrià que va marcar 4 gols els primers deu minuts i va fer saltar totes les alarmes a la banqueta igualadina, la defensa era massa tova i l'atac nostre xocava amb un mur que era el porter del Sant Adrià, tots els ingredients per perdre i de golejada, però la tàctica va entrar en joc i els canvis aconsegueixen donar la volta a la truita i va ser l'Igualada que en la segona part del primer temps aconsegueix marcar 4 gols que empataven el partit, tot va iniciar-se en reforçar la defensa i sortir en ràpids contraatacs, evitar errades i aprofitar al màxim la nostra fortalesa física, la remuntada estava servida, i van marxar al vestidor igualats a 4.

a la represa ordres de seguir treballant fort en defensa, d'evitar que xutin en franquícia, de jugar bé en equip, i al primer minut aconseguim marcar de nou, tot es va posant a favor, totes les accions tenen fonament, i fruit de la feina ben feta de nou es torna a marcar en jugada de contraatac.

En aquests moments el Sant Adrià te els moments baixos, l'Igualada el supera en tot i de nou tornem a marcar, manquen cinc minuts i tot sembla fet i arriba la relaxació, l'errada defensiva i el gol del Sant Adrià, baixem els braços i els rivals pugen la seva moral, i en jugada de sort aconsegueixen marcar de nou, amb el 6-7, arriben les preses i les errades que de nou aprofiten els adversaris per batre la porteria igualadina, però aquest equip te garra i ganes de victòria, treu el geni i marquem a manca de un minut i trenta segons, ara hem de lluitar per mantenir la porteria tancada i mirar d'aconseguir un gol que doni tranquil•litat, però les jugades s'alternen a una porteria i l'altre en ràpids atacs i xuts a porteria, on els porters tenen una gran feina, els segons passen i el clàxon del final del partit sona, els jugadors esclaten, sembla que hem guanyat un campionat, però de veritat que la intensitat és de una final de campionat, es deixa anar l'adrenalina i els crits i l'eufòria afloren, hem guanyat.

Sèniors

Rubí Cent Patins 13 & Igualada H.L. 3

Porters: Joan Carles Santano i Pol Valls.

Jugadors de camp: Albert Guillen, Xavi Aguilera, Toni Marcet, Jaume Doncel, Albert Ojeda, Roger Alemany, Bernat Solé, Samuel Ferrera i Nil Domènec.

Partit molt intens però desigual, els igualadins jugaven contra el Rubí segon del Campionat de la Lliga Nacional,(la 1à. Divisió Nacional) amb jugadors de l'alçada de Carles Benito (un gol seu de penal corre pel You tube, i es l'enveja de tothom) o del capità de la selecció americana d'hoquei línia, tot una selecció de jugadors formen el Rubí.

Els igualadins van jugar les seves cartes i van ser forts en defensa, però el Rubí va jugar molt bé i anaven trenant jugades a una velocitat endiablada, amb la seva pista i amb els reforços, van anant trobant forats i van fer que en Joan Carles tingués molta, molta feina.

Els igualadins sortien també al contracop, amb galopades d'en Jaume Doncel i en Toni Marcet, sense desmerèixer la resta de l'equip que van lluitar en tot moment, donant la cara, jugant i fruint del joc de la seva intensitat, el temps anava passant i les jugades fent-se i desfent-se a un velocitat endiablada, ara xut, ara dribling, ara una passada, ara una assistència, hoquei en estat pur del que fa afecció, del que omple estadis, del que fa que cridis el gol, la jugada que et fa obrir la boca i quedes meravellat, tot un partit d'hoquei línia per emmarcar.