Cròniques i resultats de la UE Sant Maure

Dimarts, 24 novembre 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Us oferim tots els resultats dels diferents equips mauristes del cap de setmana. Nova victòria de l'amateur masculí, mentre que el femení va perdre en la seva visita a Sabadell per 4-1.

El Cadet no va poder superar el Vilafranca a domicili (2-1)

UE SANT MAURE 2 – CD.GIRONELLA 1

ARBITRO.- Sr. Ibrahim Kabbouri. {Anoia} muy bien.

ALINIACIONES:

UE SANT MAURE.- Kevin.-Marimon.-Joel.-Albert.-Torres.-Marc.-Muñoz.-Guim.-Jose Luis.-Jordi.-Gerard Font. {También} Pau.-Carlos Santano.-Picola.-Dani Sanchez.-Edgard.

CD.GIRONELLA.- Marc.-Corominas.-Ridaú.-Pol.-Octavi.-David.-Jordi.-Zafra.-Isaac.-Guillem.-Pol Ginestá.{También} .-Roc.-Pau.-Miquel.-Jordi.-Carles.-Cabana.-Arnau.

GOLS.- 0-1.mnt.29-Jordi. 1-1.mnt.35.Guim. 2-1.mnt.81.Aitor Martinez {Penal}

Important la Victòria en el partit d'avui, per diversos motius. Primer pel poder de reacció dels nois, a remuntar un marcador advers. També perquè el Gironella, és un rival directe, ja que sumava tan sols dos punts més que els grocs.

Es van avançar els visitants, al mnt.29-Penalty, comès a Zafra, que llança aquest mateix, però rebutja el porter local Kevin, la fortuna fa que la pilota caigui als peus del n º 9 Jordi, que culmina la jugada anotant el 0 -1. Amb el gol a favor, els del Berguedà, van voler especular amb el resultat, replegant línies i deixant les seves opcions per a una ràpida contra, o bé per una jugada a pilota parada, mostrant-se sempre com un equip molt treballat tàctica i tècnicament.

Però els jugadors locals, no volien arribar al descans amb un resultat negatiu i prémer a la recta final del primer temps, Guindos, des de l'àrea tècnica, demanava als seus jugadors repetidament, que mostraran una major intensitat en el joc, fruit d'això, arribaria el Gol de Guim. mnt.35-amb el qual arribaríem al descans.

A la segona meitat, els grocs van dominar més el joc, però no arribava el segon gol, i si ràpids contraatacs dels rivals, llavors, el tàndem Guindos-Fernando, va decidir moure la banqueta, Aitor Martinez, a la suplència per unes molèsties, entro a l'mnt.68-en un doble canvi maurista. Van entrar Picola i Aitor, per substituir a Albert i Guim.

Més tard al mnt.74. Dani Sanchez (Peque) entraria en substitució de Gerard Font. L'entrada d'Aitor, va revolucionar totalment l'atac, fins que el mnt.81, és enderrocat en l'àrea de penal del Gironella, i el Col • legiat indico Penalty, que llanço el mateix Aitor, amb un dur xut pel centre, que significaria el 2-1 difinitiva. El dorsal n º 20. Isaac, va veure la 2a .- Groga en la jugada del penal, i el Gironella, suc amb 10 els últims minuts de partit.