Dimarts, 23 desembre 2008. 12:09. Redacció AnoiaDiari.
Derrotes pels dos equips del sènior B, el masculí i el femení que contiuen sense acabar d'aixecar cap. Als equips base hi ha hagut de tot. Els mini, pre-mini i preinfantil han superat i de lluny els seus contrincants. Infantils i júniors no han tingut tanta sort menter que els Cadets han fet un bon paper i el sènior també.

Dotzena jornada

HORMIPRRESA CBI “B”, 51

CEB SANT JORDI “A”, 62

Van jugar per l’Hormipresa: A.Fustagueras (4); F.Espinar (9); N.Espinar (10); C.Grados (14); O.Moreno; J.Dalmases; T.Noguera (10; A.Roca (4); M.Padrós; S.Laguarta.

L'Hormipresa va començar bé el partit. En el primer període la igualtat manava en el marcador: 17 a 21. Al segon temps, els igualadins va perdre el control i els nervis, jugant massa ràpid i precipitant els atacs. Els visitants aconseguien fer mal en el joc interior, amb uns pivots veterans que es guanyaven molt bé la posició sota cistella.

La brillant actuació de l’Hormipresa arribaria al tercer període, quan els igualadins van fer una excel•lent defensa zonal. Als visitants, els costava moltíssim anotar. Tot i això, l’Hormipresa no va saber aprofitar les opcions en atac, deixant pas a un parcial un pic curt: 9 a 8.

El darrer període, es va intentar a base de coratge i entrega en defensa. A manca de 2 minuts els igualadins es posaven a tan sols 4 punts, però un parcial de 0 a 7 sentenciava el partit amb un 51 a 62. Cal destacar que l’equip de Xavi Borràs s’enfrontava a quatre baixes (Burgés, Fons, Tecar i Rodríguez).

Sènior femení “B”, Campionat de Catalunya Segona categoria

Onzena jornada

A.E.C.S. “A” 62

HORMIPRESA IGUALADA 56

Van jugar per l’Hormipresa: M. Poch (12), L. Benito, M. Casanellas L. Sellares (10), I. Vives (12), L. Saiz (14), M Bertran (4) i A. Bautista (2), N. Reverte (2) i A. Vives.

L’Igualada no aconsegueix guanyar l’Hospitalet. Tot el matx va ser molt igualat, jugat de poder a poder i amb un marcador alternatiu que en cap moment va sobrepassar els cinc punts. Primera meitat va presentar un parcials de 11 a 12 i 16 a 13, amb un joc molt dur que l’àrbitre no va sancionar i moltes errades en cistelles fàcils. La segona part amb uns parcials de 17a 16 i 18 a 15 el partit va seguir l’igualat, però el cansament, la carrega de faltes personals i la manca d’actitud guanyadora van fer impossible la victòria.

Sènior Masculí “C” – Campionat Tercera categoria

HORMIPRESA CBI “C”, 99

EURONICS CALAFELL, 88

Van jugar, per a l’Hormipresa: Corcelles (32), Valls (17), Borràs (14), Torres, Rojas –cinc inicial–, Vidal, Carrer I., Alonso (12), Iglesias (10) i Bonell (14).

Important victòria per a l’Hormipresa C, que trenca amb la ratxa negativa. El partit, intensiu excepte en l’inici per part igualadina (minut 5, 4-15; minut 8, 10-22). Al segon quart, un Igualada més centrat va començar a retallar diferències fins posar-se pel davant al marcador al minut 16 (32-30) i va arribar a la meitat del partit amb un ajustat 40 a 43.

En el tercer quart, el Calafell va tornar a agafar diferència en el marcador (minut 26, 56-66) gràcies al bon encert dels triples (un total de 9 durant el partit). Tot i així, l’Hormipresa va igualar el marcador al final del tercer quart a 71.

Els darrers deu minuts van ser molt igualats fins al 37 de joc (82-81). Així, els tres darrers minuts, van acabar donant la victòria merescuda als homes de Sisco Aloy, gràcies a l’encert i el bon bàsquet. El Calafell va reaccionar amb nerviosisme i protestes, fent un parcial de 17 a 7.

Júnior masculí “A” – Campionat interterritorial. Grup 03

Desena jornada

HORMIPRESA “A”, 60

CB VILADECANS, 67

Van jugar per al CBI: Omar Aguilar(2), Bernat Marimon(2), Franc Vives (2), Jaume Dalmases(11), Oriol Ribera(4), Gerard Sáez(-), Quim Padrós(7), Miki Padrós(13), Marc Custodi (12) y Samuel Laguarta (7).

Derrota en un partit, en general, molt igualat. Al segon quart, però, l’equip visitant va fer una embranzida al marcador i va encarar el descans amb avantatge de 33 a 40. A la represa, es va ajustar molt més el marcador, arribant a posar els de casa a 1 punto (43-44) i a 2 (48-50), però en aquest moment, els de l’Igualada no van saber aprofitar la situació. L’equip ha de fer un canvi, ja que les lesions dels jugadors no pot influir a l’equip en conjunt ni a la confiança col•lectiva.

Junior femení “A” – Campionat interterritorial de Catalunya

BF VILADECANS “A”, 49

HORMIPRESA CBI “A”, 58

Van jugar per l’Hormipresa: C. Bargalló (8), L.Pallarols, G. Marimon, G. Masramon (10), N. Pascual (14), M. Amatllé (4), C. Tarrida (16), I. Marquès (4), P. Jorba (2) i A. Solà.

Gran victòria de les igualadines a la pista del líder de la categoria, que fins ara només havia perdut un partit i portava nou victòries consecutives. El partit no va començar gaire bé per a les igualadines, ja que en els 5 primers minuts van rebre un parcial de 10 a 2 en contra. Tot i això, mica en mica van entrant dins del partit i van arribar al final amb 16 a 12 en contra. En el segon quart, el matx es va anar igualant fins arribar a la mitja part amb 27-25. Al tercer quart és quan les igualadines van passar a manar en el marcador, gràcies a una forta defensa i un alt percentatge de tir. El resultat: marcador capgirat, arribant al final del quart amb 38 a 40 favorable. Tot i això, és a l’últim quart quan les visitants van desplegar el seu millor bàsquet i van agafar avantatge en el marcador. Amb un bon joc tant en atac com en defensa, el CBI no va donar cap opció a l’equip local.

Cadet masculí “B” – Campionat de Catalunya Promoció nivell “B”

Novena jornada

HORMIPRESA CBI “B”, 65

UE CAPELADES, 50

Van jugar: V.Lagen (14), R.Linares (9), X.Domingo(4), P.Solé (0), C.Reyes (17), P.Ortinez (1), P.Tarrida (2), N.Jorba (1), C. Calleja (0), M.Font (6), T.Parra (5), M. Romero (6).

Victòria en el darrer partit de la primera fase. El CBI va sortir més concentrat que el rival, agafant la capdavantera en el marcador ràpidament (17 a 8, 1r període), gràcies a la bona defensa. Els visitants, mica en mica, anaven estant més encertats en atac, però els igualadins aconseguien mantenir les diferències (34-26 al descans). Ja en el segon temps, els jugadors de l’Igualada van tornar a incrementar intensitat i, amb ràpids contraatacs, s’escapaven en el marcador (51-39, 3r període). En els darrers minuts, el Capellades va intentar la reacció, però el CBI va saber aguantar bé, i va acabar guanyant meritòriament el partit.

Infantil masculí “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

HORMIPRESA C.B. IGUALADA GROC 39

CE SANT NICOLAU 46

Per part del CBI van jugar: Hidalgo M, Hernández K, Figueras P, Marimon G, Jové D, Prat J, Piera J, Sendra A, Sabidó J, Verdaguer E, Camacho D, Sánchez B.

L’últim partit de la primera fase va ser molt disputat i va deixar un regust agredolç als igualadins. L’equip local va començar el partit molt ficat en defensa i aconseguia un clar avantatge al primer període (11-4). Però els visitants van reaccionar en el segon i el marcador es va mantenir igualat durant els dos últims períodes, quan els locals no van poder mantenir el bon ritme en defensa i es van veure molt intimidats en atac. Al final, els joves igualadins van perdre per set punts, però tot i així acaben segons gràcies al bàsquet average.

Preinfantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell A

HORMIPRESA CB “Blau”, 56

CASAL DE VILAFRANCA, 59

Per al CBI van jugar: Benito, Màximo, Serra, León, Ortiz, Tarrida, Gabarró, López, Garrido i Raurich.

Els pre-infantils masculins blaus aconsegueixen la segona posició en la fase prèvia de nivell A, tot i perdre a casa. El bon partit que van disputar no va quedar reflectit al marcador.

Preinfantil masculí “Groc” – Fase prèvia nivell C

HORMIPRESA “B” IGUALADA GROC 67

CB ROQUETAS 16

Per al CBI van jugar: Raja. R, Raurich. A, Pons. M, Biosca. E, López. A, Bacardit. P, Gomà. O, Cuadros. P, Tarrida. M, Mensa.P.

Triomf amb una clara diferència davant del CB Roquetas. Els igualadins van marcar el ritme i van estar per sobre des del primer minut de partit. Van marcar diferències tant en defensa com en atac. Els locals van sortir a pista molt concentrats i motivats, la qual cosa els va fer treure una avantatge en el marcador des del primer període fins arribar a una diferència de 50 punts, en el cinquè temps.

Preinfantil femení – Campionat de Catalunya promoció nivell B

CE VILANOVA I LA GELTRÚ, 53

HORMIPRESA CBI, 82

Van jugar: C. Guillamón, C. Serra, B. Colell, S. Carner, J. Lamolla, C. Albiol, J. Ramia, M. Padró, L. Rius, A. Riba i C. García.

El pre-infantil femení va guanyar el seu novè partit consecutiu. Tot i que va costar entrar al partit –les igualadines van fer uns dos primers quarts molt fluixos–, van anar a més a mesura que transcorrien els minuts.

Amb només una derrota, les preinfantils acaben la primera fase de la lliga en segona posició.

Mini masculí– Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA CBI, 59

CB CASTELLBISBAL, 57

Van jugar: Artur, Roger, Jordi, Lluc, Xavi, Roc, Marc, Pol, Jesús, Joan.

Partit molt igualat que finalment es van emportar els Igualadins, gràcies especialment a la segona part, amb més concentració que l’equip rival.

Mini femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B. Grup 02

CB OLESA, 66

HORMIPRESA CB “Blau”, 113

Van jugar, per a l’Hormipresa: Eva Domingo, Sara Pont, Judit Codina, Maria Masegosa, Marta Calleja, Clara Mas, Neus Torrens i Mar Ribera.

Les visitants van córrer bé, van fer bones passades de contraatac i, en general, van estar bé en el llançament, però els va faltar agressivitat.

Mini femení “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

CESB “B”, 30

HORMIPRESA CB “Groc”, 79

Van jugar, per a l’Hormipresa: Aina Jorba, Ariadna Bonet, Clàudia Solé, Laia Solé, Núria Barral, Paula Rodríguez, Paula Verdaguer.

Bon partit tot i la falta de jugadores per lesions. Les noies van sortir amb una defensa bona i encert en atac i, des de la primera part, ja van marcar diferències. Ara s'hauran de preparar per la següent fase i així obtenir bons resultats.

Premini masculí – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA CBI, 113

CORBERA “A”, 33

Van jugar per al CBI: Couso, Fratila, Rodríguez, Farrés, Gil, Torrens, Basas, Latorre, Romero.

Els més petits del club es van fer amb la victòria per un contundent 113-33. Els igualadins van superar els visitants en totes les facetes del joc, dominant en tots els períodes al marcador. Amb aquest partit els igualadins acaben la fase prèvia en segona posició.

Cròniques proporcionades pel Club Bàsquet Igualada.