Darrers partits de la temporada pel Club Handbol Igualada

Dimarts, 19 maig 2009. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
El sènior masculí ha acabat aquest cap de setmana la temporada amb una victòria tot i que no tenen opcions de continuar a la Copa Federació, atesa la derrota contra el Tortosa. El cadet masculí també ha acabart la temporada amb una victòria, i entre els equips infantils, l'Igualada Atlètic perdia a csa contra el Sant Boi i l'Igualada Sporting, en la penúltima jornada de lliga, van caure a casa del líder invicte, el Sant Cugat.

SÈNIOR MASCULÍ: 3a Catalana – Copa Federació

Cerdanyola 29 - Hotel Ciutat d’Igualada 38

L’Hotel Ciutat d’Igualada acaba la temporada deixant bon gust de boca

L’Hotel Ciutat d’Igualada va acabar la temporada tornant a demostrar que és capaç del pitjor i del millor, i que l’equip pot ensenyar l’una i l’altra cara amb només una setmana de diferència. Dissabte va presentar-se al camp del Cerdanyola amb dos porters i sis jugadors de camp —dos dels quals juvenils—, sense possibilitats de fer canvis. Tot i l’equip de circumstàncies i el joc dur dels vallesans, els homes de Jordi Riba van mostrar-se serens durant tota la primera part, construint atacs llargs i elaborats que quasi sempre van acabar en gol. Al descans el resultat va ser de 14-18, encara que havien arribat a obtenir una renda favorable de set gols. A la represa, el Cerdanyola va defensar pressionant la primera línia igualadina i va col·locar-se a dos gols. Els nervis i les errades es van succeir fins que l’entrenador va demanar temps mort i va calmar els jugadors. Els igualadins es van tornar a ficar al partit i van anar ampliant l’avantatge fins el 29 i 38 final.

Per l’Igualada van intervenir Àngel Arias i Hilari Canales (porters), David Cubí, Gerard Perramon, Esteban Lezama, Jordi Salom i els juvenils Pol Cantero i Albert Belart.

L’Hotel Ciutat d’Igualada va acabar així la temporada. Malgrat la victòria, els igualadins no tenen opcions de continuar a la Copa Federació, atesa la derrota contra el Tortosa. El cap de setmana vinent, els del Baix Ebre i els del Vallès Occidental es disputaran el bitllet per passar a la següent fase de la competició.

CADET MASCULÍ:

CH Igualada Kobe)media 38 – OAR Gràcia Sabadell 36

Últim partit de lliga

Últim partit de lliga jugat a les Comes per l’equip cadet del Club Handbol Igualada. Partit irregular i amb pocs jugadors a la banqueta degut a les lesions i a les absències, amb diferències de fins a 9 gols a favor de l’equip igualadí que no va poder ,mantenir al llarg de tot el partit .

Els primers minuts han estat de molt ritme i molts gols, per part de l’equip local, l’Igualada ha aconseguit marxar en el marcador, arribant al descans amb un 19 a 15 d’avantatge.

Durant la segona part l’equip visitant ha intentat reduir la diferència de gols fins al 38 a 36 en que ha acabat el partit.

L’equip cadet igualadí ,després de 26 jornades a la lliga de Primera Catalana cadet masculina, acaba amb la cinquena posició ,el què els permetrà jugar la propera fase a la Copa que començarà el proper cap de setmana.

L’equip del CH Igualada ha estat format per: Bernat Ruiz entrenador, Guillem Alonso i Robert Canadell porters ,Jordi Cuscó, Roger Calzada, Aitor Fernández, Álvaro Luque, Martí Ruiz, Rubén Álvarez,Ton Casellas i Gerard Inglés.

INFANTIL MASCULÍ:

Club Handbol Igualada atlètic 17 – H Cooperativa Sant Boi 37

El resultat no ho diu tot

El partit va començar igualat fins que al minut 7, l’equip visitant, amb constants contraatacs que varen ser molt efectius se’n varen anar en el marcador. Les quantioses parades del porter visitant varen ajudar al resultat malgrat l’esforç que feien els nostres jugadors. La primera part va acabar amb un resultat de 7 a 17.

La segona part va ser també molt renyida, encara que el resultat final de 17 a 37, no ho deia tot. Però al final la victòria va esser de l’equip visitant de St. Boi que va primer classificat en la lliga.

Els nostres jugadors varen donar tot, en tot moment i durant tot el partit, i van jugar amb força, malgrat les baixes que teníem. Es va perdre amb honestedat i orgull davant un equip líder, que porta 4 ó 5 anys jugant junts.

Varen estar presents els jugadors, Eric Vera(71), Marc Mascaró(72), , Jordi Vilarrubias (74), Iban San Miguel (75), Joan Esteve Giménez(78), Raül Ubía (90) i com a porter Joel Borràs (1P), i també Blai Martínez(62), entrenats per la Laura Varadles, amb sustitució de Basi Maturana. Sergi Garcia lesionat, no va jugar (73). Ausents, March Vich(79) i Marc Vilardell (88).

H Sant Cugat 34 - CH Igulada Sporting 16

A casa del líder

Els nens del Igualada Sporting van afrontar la penúltima jornada de la Copa Federació infantil masculina a casa del líder invicte, el Handbol Sant Cugat. Per començar van ser baixa 4 jugadors habituals del equip i es va habilitar al Carles Serra, un dels porters, com a nou extrem esquerre i així poder tenir un relleu a la banqueta.

El partit va començar prou bé amb els Igualadins marcant el primer gol, i, posteriorment aguantant el resultat amb pocs gols de diferència. Mica en mica però, la lògica es va anar imposant i els jugadors santcugatencs van anar agafant avantatge al marcador fins arribar a 16 a 5 al final de la primera part.

La segona part va seguir la tònica de la primera, sent el Sant Cugat l’amo del partit. Tot i així l’encert davant de porteria va millorar ostensiblement, els nostres jugadors van marcar 11 gols durant aquest període i la diferència final no va ser tant exagerada com en el partit d’Igualada.

En resum, tot i jugar amb un equip Igualadí molt desequilibrat, els nostres jugadors van saber entomar l’envestida del líder encara millor que en l’enfrontament a casa.

Van jugar aquest partit el Aleix Royo com a porter, i el Jose Fariña, Aleix Rabell, Blay Martínez, Jordi Grado, Adrian Cano, Elias Galiano, i Carles Serra com a jugadors a las ordres de l’Edgar Rizo com a entrenador.