El Depimés CB Igualada acaba la temporada com a 4t classificat

SANTA ROSA LIMA HORTA, 72 - DEPIMÉS CB IGUALADA A, 55

Dilluns, 20 maig 2013. 13:45. Redacció AnoiaDiari.
El Depimés CB Igualada ha perdut el partit per al 3r i 4t lloc de Copa Catalunya Femenina i per tant ha quedat en quarta posició d'aquesta competició.

Bona temporada de les igualadines. Foto: J. Ribera

La final de consolació es preveia complicada degut a que sempre és un partit que costa de jugar ja que tots dos equips han treballat durant tota la temporada per a poder estar a la final. A més a més, el conjunt igualadí tenia les baixes de dues de les jugadores més determinants de l'equip i de la categoria, Laura icart i Núria Minguet. La seva absència per motius personals ha estat coberta per les noies del sènior B, Carla Tarrida, Èlia Compte, Júlia Fuertes i Cristina Carmona. Han fet un gran treball.

L'inici del partit va estar igualat, amb impresicions igualadines que permetien al Lima agafar les primeres avantatges, però les igualadines fent un gran joc mantenien el pols i igualaven el partit. En el minut 5 el marcador reflectia un 7 a 7. Mica en mica les barcelonines podien desplegar el seu millor joc i gràcies a ràpids contraatacs i el poder sota els taulells aconseguien arribar al final d'aquest període amb una avantatge de 5 punts, 19 a 14.

En el segon període, l'Igualada va seguir lluitant i treballant amb alternances defensives que aconseguien que el rival no se sentís còmode i no pogués jugar el seu millor bàsquet. A manca de dos minuts per arribar al descans, les noies del Depimés es posaven a un sol punt després d'un triple. L'Igualada se sentia fort i amb molta força per a mantenir intactes les aspiracions a la victòria. Però en aquests dos darrers minuts, l'Igualada va perdre pilotes, no trobava bones opcions d'atac i les rivals aconseguien un parcial de 8 a 0 gràcies a cistelles fàcils de contraatac. Al descans, 34 a 25.

En l'inici del tercer període, els dos equips van estar força desencertats de cara a cistella ja que en els primers tres minuts el parcial era de 3 a 2. Posteriorment el Lima va ser capaç de tornar a agafar un màxim avantatge de 15 punts, 47 a 32. Però les blaves lluny de baixar els braços van seguir treballant molt fort amb pressió a tot camp per tal d'eixugar aquesta diferència. Al final d'aquest període, gràcies a un altre triple igualadí, les blaves es posaven a 11 punts, 52 a 41.

En el darrer període el joc es va tornar a igualar, a manca de 5 minuts, les igualadines perdien de 10 punts i amb opcions d'aproximar-se encara més en el marcador. Però el desencert en els llançaments fàcils i la permisivitat envers al rival en les sortides de contraatac permetien a les noies del Lima fer un parcial de 9 a 0 que sentenciava el partit, 66 a 47. Però en aquest tram fnal, les igualadines van seguir lluitant per intentar reduir les diferències en el marcador i amb una excel·lent actitud i amb intensitat defensiva, les blaves van deixar el marcador amb un 72 a 55.

Tot i la derrota, s'ha de destacar el treball de tot l'equip, un partit molt complicat de jugar i en el que les igualadines han donat el millor de sí per intentar aconseguir la victòria. Al final no ha pogut ser però s'ha acabat la temporada amb bones sensacions i amb una quarta plaça més que merescuda. Agrair el suport del públic igualadí que ha vingut fins a Sant Feliu de Llobregat per animar l'equip i que ha donat un suport durtant tota la temporada. L'equip sempre s'ha sentit recolzat i això per un equip de bàsquet és sensacional.

Felicitar a tot l'equip per l'excel·lent temporada que s'ha fet i també per la trajectòria en aquests 3 darrers anys. Dos finals a 4, una segona posició amb la corresponent fase d'ascens, una quarta i una setena plaça. Aconseguint cada any els objectius marcats i intentant de nous degut al gran treball de l'equip. Ara toca descansar i començar a preparar la temporada vinent que esperem que sigui igual o més exitosa que les darreres viscudes.

Àrbitres: J.M.Olivares, J.Bartolomé.

Parcials: 14-19, 11-15 (25-34), 16-18 (41-52), 14-20 (55-72)

Han jugat: AC.Martínez (3), M.Pujol, A.Acevedo (1), C.Carner (19), X.Freixas (9)-cinc inicial-, M.Quintana (4), V.Júlvez (8), È.Compte, C.Tarrida (3), J.Fuertes (3), C.Carmona, M.Torra (5).