Derrota contundent del FC Igualada

Masnou 5 - Igualada 0

Diumenge, 2 novembre 2008. 18:40. Redacció AnoiaDiari.
Amb la cua entre les cames és com l'Igualada de futbol ha abandonat aquesta tarda el camp del Masnou. Amb un nivell ofensiu poc determinant i errades defensives, l'Igualada ha marxat sense els tres punts, mantenint-se així en el 5è lloc per la cua.

Camp innundat del Masnou

El mal temps i sobretot l'estat del camp ha fet que el partit estigués en suspens fins al darrer moment en què ha escampat una mica la nuvolada i han començat a jugar.

Tot i que no ha estat un patrit encertat, els de l'Igualada semblava que se'n sortirien, tenint algunes ocasions de gol però sense acabar de transformar-les. El Masnou ha tingut més o menys les mateixes opcions, una mica més clares, però les ha aprofitat amb encert.

El primer gol els ha caigut a l'inici del partit, amb una errada defensiva que ha provocat que quedessin sols un davanter i el porter igualadí. El 2-0 ha arribat abans d'acabar la 1a part, i un penal picat al minut 45' hauria representat el 3-0 si el porter igualadí no l'hagués parat.

El descans ha servit als de l'Igualada per recapitular, veure els errors i sortir amb ànims al segon temps, que als pocs minuts ja ha saltat el 3-0. Amb el 4-0 l'equip s'ha desmanegat, amb desordre i poca coordinació que han fet perdre efectivitat propiciant el 5-0 definitiu.

El Masnou continua entre els 6 primers classificats. L'Igualada passa pàgina i espera el dimarts, per tornar a entrenar i afrontar el partit següent.