Derrota del CBI davant el Granollers

ARGENTA - C.B. GRANOLLERS 73 - HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA 61

Diumenge, 23 novembre 2008. 19:21. Redacció AnoiaDiari.
L'Hormipresa Bàsquet Igualada, ha caigut aquest cap de setmana davant el Granollers, en un partit en què l'encert ofensiu ha estat més aviat fluix. Dos quarts de poca anotació i un mal final trenca la ratxa de 4 victòries seguides.
Veure classificació

CLASSIFICACIÓ

L'equip, en un partit a casa

De partit bastant dolent per l'igualada és com ha qualificat M.A Gomez, entrenador de l'Hormipresa, el partit disputat amb el Granollers, amb el que tot el què s'havia guanyat ofensivament en els darrers quatre partits, avui s'ha perdut.

Amb aquesta autocrítica Gómez ha volgut recordar que l'equip ho pot fer millor, però ha parlat també de la feina feta. EN defensa hi ha hagut un treball complet, amb el problema essencial a l'hora d'anotar punts.

Tot i que el partit ha començat bastant anivellat, amb un primer parcial d'empat a 19, i un segon amb diferència d'un sol punt (15-14), cap a la meitat del partit els igualadins han perdut força i s'han accentuat les diferències. Amb tot, s'ha recuperat l'esperit i en el darrer quart semblava que l'Igualada podria atrapar els locals. Però ha estat tot just el contrari, i als darrers tres minuts el Granollers s'ha escapat posant-se a una diferència de fins a 10 punts.