Derrota del CBI davant el líder per un 4t temps fluix

C.B. OLESA 71 - HORMIPRESA BÀSQUET IGUALADA 57

Diumenge, 1 març 2009. 22:34. Redacció AnoiaDiari.
L'Hormipresa Igualada de la lliga EBA ha caigut aquest diumenge davant el líder, l'Olesa, que amb una defensa pràcticament infranquejable s'ha trobat amb un Igualada que ha lluitat però que no n'ha tingut prou. El partit ha estat força igualat els tres primers temps, amb resultats ajustats i alguna opció d'avançar-se en el marcador, però 2 minuts del darrer quart, els han costat un parcial que ha sentenciat la derrota. La setmana vinent reben el Valls en un dels partits més destacats d'aquesta volta.

CLASSIFICACIÓ

Estadística de l'equip

Parcials

C.B. OLESA 13 19 20 19

HORMIPRESA CBI 10 19 19 9

L'Hormipresa s'ha enfrontat aquest diumenge al líder, en un partit travat per la forta pressió de la defensa de l'Olesa que no deixava massa marge als igualadins. Tot i que l'entrenador n'ha destacat la fortalesa per aguantar una defensa tan intensa com la de l'Olesa, M.A Gómez reconeix que ha estat un partit dur i que els ha costat arribar bé a cistella.

Els tres primers quarts han estat complicats però amb una diferència de punts força assequible, tot i que en els intents per escurçar el marcador, els resultats dels igualadins es transformaven amb atacs poc efectius i no del tot resolts. En el tercer quart la intensitat en defensa ha estat bona, dificultant l'atac dels locals, i en algun moment se n'han anat del marcador però de seguida els han tornat a atrapar.

El 4t temps ha estat el definitiu, ja que en dos minuts de baixada d'intensitat, l'Olesa ha aprofitat per passar-los pel damunt sentenciant un parcial de 9 a 19 que els igualadins mirarien de recuperar però amb un atac precipitat i poc efectiu.

El marcador definitiu 71 a 57, però en una jornada que s'han vist beneficiats per la derrota del Mataró contra l'UGT Aragó.

El partit de la setmana vinent, a casa contra el Valls, és crucial per assegurar punts ja que segueixen dos desplaçaments seguits complicats a Andorra i Aragó.