Derrota del Dyser-Totgraf Igualada H.C. 'A'

Arenys de Munt 5 - Igualada H.C 'A' 2

Diumenge, 9 novembre 2008. 23:45. Redacció AnoiaDiari.
Partit molt desafortunat per el DYSER-Totgraf Igualada H.C. “A” envers un rival, que va saber fer ús de la desaparició de l’equip igualadí en el segon temps.

Imatge d'arxiu

1a Nacional Catalana

El primer temps va ser de domini igualadí quasi absolut. Les poques ocasions locals van ser ben resoltes per les defenses i la portera del DYSER-Totgraf. Només la imprecisió de les igualadines va fer que es resultat en arribar el descans no fos insuperable.

Començà el segon temps amb un Igualada que es diluïa per moments. Les noies de DYSER-Totgraf, van desaparèixer de la pista. El joc ràpid i fàcil que els havia donat l’avantatge al primer temps, tampoc hi era.

En canvi les locals adonant-se del que estava passant, feien pressió des de la sortida de la bola, encara en pista de les igualadines, cosa que va portar a que en tres jugades quasi calcades, assolissin tres gols ràpidament i passessin a controlar el partit. Les poques boles que les igualadines feien arribar prop de la porteria local, s’estavellaven un cop darrera l’altre en les cames i estics de les defenses, o bé les bones intervencions de la portera feien infructuoses les accions de les igualadines.

Finalment dos gols més decidien el partit per les locals, tot i que si les noies del igualada, haguessin sabut fer el seu joc en la segona part, la victòria que s’havia forjat en el primer temps no s’hagués tingut d’escapar mai.

El proper partit: Es jugarà el dissabte dia 15 a Mataró i posteriorment el diumenge a les 12:45 l’equip rebrà a Les Comes el Cipsa CHP Sant Feliu de Sant Feliu de Codines..

C.E. ARENYS DE MUNT 5

Virgínia Rodríguez (P), Anna Jou, Maria Majó, Laia Pera, Vanesa García, Maria Roca i Jana Verdura.

IGUALADA H.C. 2

Teresa Bernadas (P), Maria Díez, Aida Vera, Clara Ferrer, Laura Torres, Anna Gil, Jordina Galán i Ivonne Copoví.

Gols:

Primer Temps: min. 8’ 04” Maria Díez 0-1, min 18’ 30” Ivonne Copoví 0-2.

Segon Temps: min. 5’ 24” Laia Pera 1-2, min 8’ 30” Laia Pera 2-2, min. 11’ 20” Maria Majó 3-2, min. 15’ 10” Laia Pera 4-2 i min. 16’ 10” Vanesa García 5-2.

1a Catalana

El passat divendres les noies del DYSER-Totgraf Igualada H.C. (1a catalana) es van desplaçar fins a Palau de Plegamans per jugar el partit ajornat des de la 2a. jornada i on van assolir un important victòria, en un partit que es presentava difícil, ja que en aquesta pista tant sols havien guanyat en una ocasió.

L’encontre es va complicar per les locals quant ràpidament, les igualadines aprofitant-se de l’habilitat de la Raquel Bernadas, s’avançaven al marcador. Just desprès la mateixa jugadora provocava una falta directe en contra, però la Teresa fent gal•la de la seva seguretat, feia inútil l’esforç de la jugadora local. Abans d’acabar el primer temps les locals assolien l’empat, cosa que posava el destí del partit en mans dels següents vint minuts.

La segona part començava i acabava amb un recital de joc igualadí. Les noies del DYSER-Totgraf, ampliaren la diferència quatre cops més. La que feia moure el marcador, en tres ocasions més, era la Raquel Bernadas per arrodonir el resultat final amb un gran gol de la Carla Calleja.

El proper cap de setmana serà atapeït: El proper divendres es jugarà el partit aplaçat de la 3a jornada envers el H.C. Castellar a les 21:15, al Pavelló de les Comes. El dissabte l’equip es desplaçarà a Mataró per jugar el partit que es tenia d’haver jugat aquest cap de setmana i el diumenge que ve dia 16/11/08 a les 10:45 el partit de la propera jornada, davant el sempre difícil Sferic de Terrassa.