La derrota del FC Igualada manté l'equip al 17è lloc de la classificació

Tàrrega 2 - CF Igualada 1

Diumenge, 1 març 2009. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
Partit complicat i desafortunat pel FC Igualada aquest diumenge a la tarda a casa del Tàrrega, 6è de la classificació. El partit s'ha desmarxat als pocs minuts de començar amb l'expulsió del porter i mantenint tot el partit amb 10. Han esgarrapat un gol però amb el temps massa just per anar a buscar l'empat. Els igualadins buscaran allunyar-se del descens la setmana vinent en un partit a casa. CLASSIFICACIÓ i RESULTATS

RESULTATS 1a Catalana

CLASSIFICACIÓ

Els igualadins encetaven amb ànims el partit però ja al primer minut ha arribat l'1 a 0. L'humor dels blaus no ha decaigut fins que al minut 10, per una falta molt rigorosa, els han expulsat el porter, que ha estat substituit pel reserva. Al minut 35 ha arribat el 2-0, sentenciant així les dues úniques arribades dels locals que han sabut transformar amb efectivitat.

L'Igualada intentava l'atac però el Tàrrega s'havia replegat a darerre i era pràcticament impossible arribar.

El segon temps no ha estat gaire millor. L'Igualada ha tingut alguna opció sobretot quan ha canviat la disposició dels jugadors eixant 3 defenses, fins i tot han acaabt resolent un gol que els han anul·lat per un fora de joc força rigorós. El gol dels visitants no ha arribat fins al minut 87 i les possibilitat d'empat eren mínimes.

Amb aquesta derrota els igualadins es mantenen en la 17a posició, a tocar de la zona de descens.

La setmana vinent juguen a casa contra el Peralada, 8è de la lliga. En el partit que van jugar a l'octubre els igualadins van perdre per 3-0.