Derrota del sènior i el juvenil i victòries del cadet i els infantil del CHI

Cròniques de l'Igualada d'Handbol

Dimecres, 25 febrer 2009. 16:27. Redacció AnoiaDiari.
Bon cap de setmana pels equips base del Club Handbol Igualada. L'equip sènior a 3a catalana va perdre davant el Poblenou, i els juvenils, que s'enfrontaven al mateix equip també van ser tombats. Els nois del Cadet van guanyar amb 61 gols un partit que entre els dos equips van sobrepassar el centenar. L'Infantil Masculí gairebé va triplicar el marcador del Súria i les noies de l'Infantil, en van fer 30, deixant només 7 gols pel Balsareny.

Els sèniors - arxiu

SÈNIOR MASCULÍ 3a Catalana - Grup 2 (14a jornada)

Handbol Poblenou B 31 - Hotel Ciutat d’Igualada 24

L’Igualada s’enfonsa al segon temps a la pista del Poblenou B

L’Hotel Ciutat d’Igualada va repetir el guió tantes vegades interpretat aquesta temporada i es va enfonsar en el segon temps a la pista del Handbol Poblenou B (31-24). La primera part va ser disputada (14-14) i els igualadins van aguantar bé fins ben entrada la represa. Després es va notar la falta de recanvis i el fet que quatre homes acabaven de disputar un altre encontre amb l’equip juvenil. Josep Puigrodon, qui va dirigir l’equip en aquesta ocasió, va destacar «la bona actitud i el bon treball» de l’Igualada, que va estar dins el partit fins els últims cinc minuts.

Pel CHI van intervenir Àlex Sabaté (porter), David Cubí, Gerard Perramon, Esteban Lezama, Adrià Suero, Jordi Salom, Pol Cantero, Ton Garcia i Daniel Vlascenau.

JUVENIL MASCULÍ:

Handbol Poblenou 37 –Gran Anyada Igualada 21

L’Igualada rep un correctiu a Poblenou

El Gran Anyada Igualada va rebre un sever correctiu en la seva visita a la pista del Poblenou. El resultat final (37-21) ho diu tot d’un encontre en què l’equip dirigit en aquesta ocasió per Jordi Riba no va estar a l’alçada. Amb poca intensitat defensiva i estàtics en atac, els igualadins van notar la baixa de darrera hora i sempre van estar fora del partit.

Pel CHI van intervenir Àlex Sabaté (porter), Pol Cantero, Ton Garcia, Daniel Vlascenau, Albert Belart, Pau Gomà, Roger Calçada, Carles Bertran i Guillem Alonso.

CADET MASCULÍ:

Sant Martí Adrianec 48 – CH Igualada Kobe)media 61

Carnestoltes de gols

L’equip cadet masculí es desplaçava aquest diumenge a la pista de l’equip barceloní del Sant Martí adrianenc .

Partit , amb un resultat que s’acosta més a un partit de basquet que no pas un partit d’handbol ,on es van sumar entre els dos equips un total de 109 gols, fet que el converteix en un resultat atípic totalment .

Destacar que l’equip ,aquesta jornada va estar dirigit per Jordi Riba i que tres dels jugadors cadets , van arribar minuts abans del començament ja que van jugar amb l’equip juvenil a la mateixa ciutat barcelonina.

Des del primer minut del partit es va veure que ,aquest seria un atípic matx , on no hi havia ni ordre ni concert i on cada jugada no era jugada sinó que anava de porteria a porteria i de gol a gol ,amb una mitja d’un gol cada 33 segons .La defensa era absolutament inexistent i ambdós equips van mantenir un atac ràpid i juganer . Va ser , sens dubte un partit on ,tant els jugadors ,com espectadors el van viure com una continuació de la festa de carnestoltes.

L’Igualada ,malgrat tot, va tenir el partit controlat en tot moment i va guanyar de 13 gols,tot i haver encaixat molts més gols dels previsibles.

Per l’Igualada van jugar: Guillem i Robert (p) i Sergi Bosque, Carles Bertran, Àlvaro Luque, Roger Calçada, Aleix Cuadras, Eric Elvira, Gerard Inglés, Jordi Cuscó i Ton Casellas (cronista de la jornada9

INFANTIL MASCULÍ:

SAS-Súria 12 - CH Igualada Atlètic 32

Primers de grup de la primera fase

El partit va esser d’una superioritat molt clara per part de l’ Igualada, també a destacar que l‘equip local estava format bàsicament per nois més joves, alevins. Degut aquesta diferència, i al fet que l’ àrbitre va fer el “numeret”, per esser ell el protagonista enlloc dels jugadors, ens va mostrar un total de 4 targes grogues i 3 expulsions de 2 minuts, tot i que el partit va ser molt net per part de tothom. El resultat final va ser de 12 a 32, a favor de l’ Igualada.

Amb aquest partit ha acabat la primera fase, de la que han arribat molt merescudament primers de grup. El diumenge es va donar l’ imatge d’esser un equip ben entrenat, motivat, amb ganes e il•lusió d’afrontar la més difícil segona fase que començarà ben aviat. Molta sort nois !

Per l’Igualada van jugar: Eric Vera(71), Marc Mascaró(72), Sergi Garcia(73), Jordi Vilarrubias (74), Iban San Miguel (75), Joan Esteve Giménez(78), March Vich(79), Marc Vilardell (88), Raül Ubía (90) i com a porter Joel Borràs (1): entrenats per la Basi Maturana.

INFANTIL FEMENÍ:

CH Balsareny 7 - CH Igualada Montvall 30

Les infantils segueixen sumant

Dissabte passat 21 de febrer de 2009 van jugar a Balsareny les noies del

CH Igualada Montvall contra l’Handbol Balsareny el partit corresponent a la jornada 14.

Tot i que el partit es va jugar a les 11:00h del matí les noies de l'Igualada van sortir a jugar molt adormides, fet que les va fer anar darrere en el marcador en els primers compassos del partit. Després d'un temps mort en el qual la Basi els va cridar l'atenció per la falta d'intensitat en el joc, la cosa va començar a canviar. Es va acabar el primer temps amb el resultat de 4-12 a favor de les visitants, gràcies sobretot a l'actuació de Míriam Pla la portera, que semblava ser l’ única que estava desperta des del primer minut.

A l 'inici de la segona part, les coses ja es veien d'altra manera, l'equip anava per feina i aviat es van distanciar en el marcador acabant la segona part amb un parcial de 3-18 per l’Igualada que s’enduia cap a casa dos punts més .

Està clar que les nostres noies no volen deixar escapar cap punt, seguiu així noies i FELICITATS!!!!!!!!

Van jugar: Berta Rizo, Jana Gabarró, Nora Muñoz, Ainoa Rizo, Judit Gómez; Laura Grau, Jordina Marsal , i a la porteria Miriam Pla.